Köpek saldırısına uğrayan çocuk hayatını kaybetti

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde, evlerinin önünde oyun oynarken sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan 6 çocuktan biri olan 2 yaşındaki Davut Sana tedavi gördüğü hastanede 11 gün sonra hayatını kaybetti.

GİRİŞ 24.04.2020 21:51 GÜNCELLEME 24.04.2020 22:28
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Olay, Viranşehir ilçesine bağlı Hürriyet Mahallesi'nde 13 Nisan günü yaşandı. Sokakta oyun oynayan Berat Albayrak, Hayrünnisa Güngör, Kadir Dağ, Davut Sana, Miran İçten ve Havva Kaçan isimli çocuklara, sokak köpeği saldırdı. Çevredekilerin müdahalesiyle güçlükle köpeklerden kurtarılan yaralı çocuklar, sağlık ekiplerince Viranşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Acil serviste ilk müdahalesi yapılan çocuklardan durumu ağır olan 3'ü, Şanlıurfa ve Gaziantep'e sevk edildi. Saldırıda köpeklerin arasında kalarak yüzü ve vücudunun çeşitli yerlerinde derin yaralar açılan Davut Sana (2), tedavi gördüğü hastanede 11 gün sonra hayatını kaybetti. Davut'un cenazesi yakınlarına teslim edildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 9
  • Velid 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu çocuğun ve saldırıya uğrayan tüm bireylerin ilk sorumlusu ilk önce hayvan sevgisinden anlamayan şımarık hayvan severler sonrasında da bu şımarıklığa çanak tutan aciz devlet! Kimse başka sorumlu aramasın
    Cevapla
  • murtaza 4 yıl önce Şikayet Et
    Şu başı boş köpeklere devlet bir türlü gerekeni yerine getirmiyor, belediyeler neden bir bütçe ayırıp bunlara sahip çıkmıyor, neredesin Reis, neden bu büyük soruna, 20 seneden beri el atmıyorsun, gereken ilgi neden biz halka yansımıyor, bu köpek saldırıları neden bitmiyor.
    Cevapla
  • GÖRELE... 4 yıl önce Şikayet Et
    bu çocuğun ölümünden belediye sorumlu belediye yargılanmalı savcılarımız ın dikkatine
    Cevapla
  • derbederali 4 yıl önce Şikayet Et
    viranşehirin her yeri başıboş köpek dolu. özellikle o mahalle. belediye var ama icraat yok. zabıtalar ancak sokaklarda siren çalıp bedenlerini gösteriyorlar. Allah sabır ihsan eylesin ailesine.
    Cevapla
  • Mercan 4 yıl önce Şikayet Et
    Yavrum benim allah annene babana sabır versin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar yeni gelişmeyi duyurdu: Gökte Akıncı, denize Albatros!
Bu soykırım değil de ne?Sorusunu soran sanatçının klibi dünyada ses getirdi