Antalya'da feci kaza: 2'si bebek 6 ölü

Antalya Isparta karayolu üzerindeki Karaöz beldesi yakınlarında bir kamyon otomobili biçti. Hurda haline gelen otomobilde ikisi bebek 6 kişi hayatını kaybetti. Kamyon şoförü de ağır yaralandı.

Antalya'da feci kaza: 2'si bebek 6 ölü
Antalya'da feci kaza: 2'si bebek 6 ölü
GİRİŞ 06.12.2010 20:01 GÜNCELLEME 06.12.2010 20:01
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Antalya'da odun yüklü kamyonla çarpışan ve hurdaya dönen otomobilde olan 2'si bebek 6 kişi yaşamını yitirdi.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Antalya-Isparta Karayolu Karaöz mevkisinde meydana gelen trafik kazasında, Cengiz Eroğlu yönetimindeki 07 CVP 10 plakalı odun yüklü kamyon, Şakir Ali Yıldırım'ın kullandığı 32 EU 188 plakalı otomobil ile çarpıştı.

Yaklaşık 40 metre sürüklenen ve hurdaya dönen otomobildeki sürücü Şakir Ali Yıldırım, eşi Gülsüm Yıldırım ile kimlikleri henüz belirlenemeyen 2 kişi ve birer yaşlarındaki 2 bebek hayatını kaybetti.

Hurda haline gelen otomobilden itfaiye ekiplerince iş makinesi ile çıkarılan cesetler, Akdeniz Üniversitesi Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Kamyon sürücüsü Cengiz Eroğlu ise gözaltına alındı.

KİMLİKLERİ BELİRLENDİ

Yaklaşık 40 metre sürüklenen ve hurdaya dönen otomobildeki sürücü Şakir Ali Yıldırım, eşi Gülsüm Yıldırım, Ahmet Yıldırım, Ayşe Yıldırım ve birer yaşlarındaki Efe Yıldırım ile Melisa Yıldırım olay yerinde yaşamını yitirirken, cesetler, iş makineleri yardımıyla araç kesilerek çıkarıldı.

DÜN CEZA KESİLMİŞ

Öte yandan, beş kişi ile birlikte yaşamını yitiren otomobilin sürücüsü Şakir Ali Yıldırım'a, dün Isparta''da bölünmüş yolda 104 kilometre hız yaptığı gerekçesiyle polis tarafından ceza kesildiği bildirildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
  • serserii87 13 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Editör: bir kamyon otomobili biçti. bir kamyon otomobili biçti şeklinde büyük puntolarla yazıyorsunuz ama haberin içerinde konuyla ilgili hiçbirşey yok. olay nasıl olmuş kamyon otomobili nasıl biçmiş. nasılsa kamyon çarptı ve otomobildekiler vefat etti (allah rahmet eylesin) kamyon biçmiş oldu değil mi?
    Cevapla
  • Arif 13 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin. alparslan kardeş anlatım bozukluğu yok tekrar oku...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Beşiktaş'a Ernest Muci piyangosu! İngiliz devi dudak uçuklatan rakamla geliyor
CHP'li belediyede bir 'akraba ataması' daha: Eşini daire başkanı, kardeşini müdür yaptı!