Prof. Dr. Recep Bozlağan'a sevgi seli

Marmara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekanlığı’na getirilen Marmara Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Recep Bozlağan, birlikten coşkuyla uğurlandı.

Prof. Dr. Recep Bozlağan'a sevgi seli
Prof. Dr. Recep Bozlağan'a sevgi seli
GİRİŞ 21.04.2012 08:58 GÜNCELLEME 21.04.2012 08:58

Marmara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekanı olarak yeni görevine başlayan Birlik Genel Sekreteri Prof. Dr. Recep Bozlağan, Marmara Belediyeler Birliği personeliyle vedalaştı.

Birliğin Eminönü’nde bulunan merkez binasında düzenlenen personel toplantısıyla çalışma arkadaşlarına veda eden Prof. Dr. Recep Bozlağan, “Bir kurumda yöneticilik süresi 5 ila 7 yıl arasıdır. Biz de 5 yıllık görev süremizde misyonumuzu yerine getirdik. Burada yaptığımız bütün faaliyetlerin hesabını huzuru İlahi’de vereceğiz. Bu kurumu Züver Bey’e emanet ettiğim için de çok huzurlu ve müsterihim. Birlik Başkanımız Recep Altepe’ye de bizlere bugüne kadar sağladığı imkânlar dolayısıyla teşekkürü borç bilirim” derken, Birlik personelinin gözyaşlarına boğulması dolayısıyla konuşmasını devam ettiremedi.

MÜFETTİŞ ÇETİNKAYA GÖREVİNE BAŞLADI

Prof. Dr. Recep Bozlağan’ın ardından Marmara Belediyeler Birliği Genel Sekreterliği’ne, kurumda Strateji Geliştirme Müdürü olarak çalışan İBB müfettişlerinden Züver Çetinkaya atandı. Çetinkaya, yaptığı açıklamada Prof. Dr. Recep Bozlağan’dan aldığı bayrağı yukarılara taşımak için elinden geleni yapacağını belirtirken, “Birlik Başkanımız Recep Altepe’nin önderliğinde ve Prof. Dr. Recep Bozlağan’ın yoğun çalışmalarıyla kişilerin değil, sistemin sorunları çözdüğü bir yapı oluşturduk. Ekip arkadaşlarımla dün olduğu gibi bugün de azimle, inançla, elbirliğiyle belediyelerimiz için çalışmaya devam edeceğiz” dedi. 

BAŞKAN ÇAĞIRICI: RECEP HOCA’YI ARATMAYACAKSINIZ

Çetinkaya’yla beraber, Marmara Belde Eğitim Şirketi Müdürü Yeşim Tuncer Bayraktaroğlu da yeni görevine başladı. Çetinkaya ve Bayraktaroğlu’na görev tebliğini yapan Birlik Başkanvekili ve Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Marmara Belediyeler Birliği’nin sadece Marmara’ya değil, tüm Türkiye’ye örnek çalışmaları olduğunu, hatırlatırken, “Prof. Dr. Recep Bozlağan’ın Marmara Belediyeler Birliği’ne çok şey kattığını, burayı bir eğitim merkezi haline getirdiğini hepimiz biliyoruz. Tüm Birlik personelinden, Recep Hoca’yı aratmadan çalışmasına devam etmesini istiyorum” dedi.

TEŞEKKÜR PLAKETLERİ VERİLDİ

Prof. Dr Recep Bozlağan’ın yanı sıra Birlik’te bir dönem Mali Hizmetler Müdürü olarak çalışan Yusuf Yazıcı ve Muhasebe Yetkilisi Tahsin Yılmaz da Marmara Belediyeler Birliği’ne veda ederken, kendilerine bugüne kadar verdiği hizmetler için Prof. Dr. Recep Bozlağan tarafından teşekkür edildi. 

BAŞKAN ALTEPE TELGRAF’LA TEŞEKKÜR ETTİ

Birlik Başkanı ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de gönderdiği mesajında, “Belediyeciliğin üniversitesi olarak anılan Marmara Belediyeler Birliği’nin bugünlere gelmesinde büyük emeği olan ve 2009 yılından bu yana uyum içerisinde çalıştığım Prof. Bozlağan’a, bugüne kadar kurumumuza verdiği hizmetler için teşekkür eder, kendisine akademik hayatında başarılar dilerim” dedi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Başkent'te kazanan çıkmadı! İlk finalist Dolmabahçe'de belli olacak
Dili boğazına kaçan müşterisini böyle kurtardı...