Beyaz'ın başı belada!

Ünlü şovmen Beyazıt Öztürk Sosyal Güvenlik Kurumu'na şikayet edildi...

Beyaz'ın başı belada!
Beyaz'ın başı belada!
GİRİŞ 03.06.2012 20:22 GÜNCELLEME 03.06.2012 20:22
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

'Beyaz Show'da önceki akşam 90'lı yılların nostalji rüzgarı esti. Ünlü şovmen Beyazıt Öztürk programında Ercan Saatçi, Çelik ve İzel'i konuk etti. Ancak bu program Beyaz'ın başına dert açtı. İzel'e, kadrolu eleman muamelesi yapıldığı iddiasıyla Sosyal Güvenlik Kurumu'na verilen dilekçe şovmeni zor durumda bıraktı...

İzel'in üçüncü kez 'Beyaz Show'a katılmasıyla ilgili hazırlanan şikayet dilekçesinde şunlar yazılıydı:
"05.04.2012 tarihli, 0145.B/589 No.'lu ihbar sonrası kurumumuzca yapılan tahkikat neticesinde, sanatçı İzel Çeliköz'in bünyeniz dahilinde cuma akşamları saat 23.00-02.30 arası yayınlanan 'Beyaz Show' talk show içerikli programınızda kayıt dışı istidam edilerek sigortasız çalıştırıldığını tespit etmiş bulunmaktayız. İşbu tebligatın ardından 3 işgünü içerisinde bahse dair sanatçının sigortalanarak güvence altına alınmasını, aksi takdirde cezaya tabi olacağınızı, bilgilerinize rica ederim."

İzel'in yapımcısı Polat Yağcı, dilekçeyi Twitter'da paylaşıp altına şu notu düştü: "İzel, 'Beyaz Show'a üçüncü kez çıktı diye, SGK'ya  şikayet etmiş bazı çekemeyenler. Komik ötesi, sadece gülüyoruz."

 

YORUMLAR 7
  • nexuspower 11 yıl önce Şikayet Et
    keşke her dilekçe böyle hemen sonuca ulaşsa.... devletin olması gereken en üst seviye bu. ama keşke her alanda böyle olsa. tek bir dilekçenin hızlı işleme konulmuş olması devletimizi malesef göklere çıkartmıyor.
    Cevapla
  • cengiz turan 11 yıl önce Şikayet Et
    yazık. şu düştüğünüz duruma bak. bize kimlerden haber veriyorsunuz...
    Cevapla
  • Monte Cristo 11 yıl önce Şikayet Et
    haber. neden her haberin altında illa biri çıkıp bu haber mi neden koydunuz vs. diye eleştiri yapıyor.yani senin keyfine göre mi haber koysunlar buraya haber deyince senin aklına sadece siyaset mi geliyor.burası her kesimden,her düşünceden ve fikirden insanın girip takip ettiği bir haber sitesi.sana ilginç olarak gelmeyebilir ama başkasına geliyordur.haber olarak görmüyorsan tıklamazsın olur biter bu kadar basit.
    Cevapla
  • Meryem 11 yıl önce Şikayet Et
    beyazdan karadan bize ne habermi bu ?. tarafsız olmak iyide duruşun olması gerekmezmi.?
    Cevapla
  • murat yağız 11 yıl önce Şikayet Et
    arkadaşlar . siteniz herkese açık olabilir ama haber niteliği önemli değil mi? neden bu haber üst bölmede ve sizce gerçöekten haber niteliği taşıyor mu? okudum mu okudum, başka kimler okusun diye bu gibi haberleri koymaktasınız aonu anlamadım? saygılarımla,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dünya ekonomik büyümesine katkı sağlayacak ülkeler açıklandı! Türkiye kaçıncı sırada?
Kastamonu’da sulama kanalında başı kesilmiş ceset bulundu