Kaza nedeniyle kapanan yol ulaşıma açıldı

Mecidiyeköy'deki metrobüs kazası nedeniyle yaklaşık 2 saat trafiğe kapanan O-1 Karayolu Boğaziçi Köprüsü yönü ulaşıma açıldı.

Kaza nedeniyle kapanan yol ulaşıma açıldı
Kaza nedeniyle kapanan yol ulaşıma açıldı
GİRİŞ 19.06.2012 13:34 GÜNCELLEME 19.06.2012 13:34

Mecidiyeköy'de, Sögütlüçeşme-Edirnekapı seferini yapan Basri Peker yönetimindeki metrobüsün lastiğinin patlaması nedeniyle ayrılmış yolda çıkarak bir otomobile çarpmasıyla meydana gelen kaza nedeniyle yaklaşık 2 saat trafiğe kapanan O-1 Karayolu Boğaziçi Köprüsü yönü ulaşıma açıldı.

Olayın ardından polis, itfaiye ve İETT ekipleri, kazaya karışan ve O-1 Karayolu'nun Boğaziçi Köprüsü yönünün trafiğe kapanmasına neden olan araçların kaldırılması için çalışma başlattı.

Mustafa Oğuz İnan (50) yönetimindeki 34 GM 0688 plakalı otomobil çekiciyle yoldan kaldırılırken, metrobüs  2 ayrı vinç yardımıyla ayrılan yola alındı. Metrobüsün patlayan lastiklerinin değiştirilmesinin ardından garaja götürüleceği bildirildi.

İETT ekiplerinin yola dökülen mazot nedeniyle kumlama çalışması yaptığı O-1 Karayolu, kazadan yaklaşık 2 saat sonra ulaşıma açıldı.

Kazada yaralanan otomobil sürücüsü İnan, Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, hafif şekilde yaralandığı bildirilen metrobüs sürücüsü Peker'e de sağlık ekiplerince müdahale edildi.

THY'de pilot olarak çalıştığı ve görevden döndüğü öğrenilen İnan'ın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Bu arada, kaza nedeniyle bir süre metrobüs seferlerinin yapılamaması üzerine, araçlardan inerek yürümek isteyen yolcular polis ekiplerince engellendi. Kısa süre sonra metrobüs seferlerinin kontrollü olarak yapılmaya başlanması üzerine yolcular yeniden araçlara bindi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İnsansız kara aracı BARKAN, yeni silahıyla sahada
The Economist yazdı: Dolar hakim olsa da çöküş yakın