Hurdalıktaki bomba bir çocuğu öldürdü

Van'da hurdalıkta buldukları bombaatar mermisini demir sanarak taşla ezmeye çalışan 2 kardeşten biri, meydana gelen patlamada hayatını kaybetti.

Hurdalıktaki bomba bir çocuğu öldürdü
Hurdalıktaki bomba bir çocuğu öldürdü
GİRİŞ 27.09.2012 15:52 GÜNCELLEME 27.09.2012 19:04
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Çaldıran'da hurda demir toplarken molozların içinde buldukları bombaatar mermisinin patlaması sonucu 2 kardeşten 1'i öldü, diğeri ağır yaralandı.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Umuttepe ile Çubuklu köyleri arasındaki bir çöplükte molozların arasında demir toplayan Sami (13) ve Selami Akti (9) kardeşler bir bombaatar mermisi buldu.

Akti kardeşler, mermiyi demir sanarak taşla ezmeye çalıştıkları sırada meydana gelen patlamada ağır yaralandı. Köylülerce Çaldıran Devlet Hastanesi'ne kaldırılan kardeşlerden Sami Akti'nin iki kez duran kalbi doktorların müdahalesiyle yeniden çalıştırıldı.

Ambulanslarla Van'a sevk edilen kardeşlerden Sami Akti, yolda hayatını kaybetti.

Yüzüncü Yıl Üniversitesi Prof. Dr. Dursun Odabaşı Tıp Merkezi'nde ameliyata alınan Yusuf Akti'nin ise durumunun ağır olduğu bildirildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 1
  • yilmaz 11 yıl önce Şikayet Et
    ne yazarsan yaz kardesim(siyasi parti tutmuyorum)yorumu okuyanlar mhp li chp li sanmasin hepsi benim icin ayni.... terörle mücadelede sifir bir hükümet.bunu söyledikmi kötü oluyoruz arkadas..yahu bu oy veren kardeslerim sunu unutmasin bu akan kandan sizde sorumlusunuz.ha bu hukumetten öncekiler cokmu iyiydiye gelirsek ordada siz haklisiniz ama sunu unutmayin o bölge dahada karisacak bakin bu bir vatandas olarak gözlemim benim.basbakan sanki sikismis bir dar bogaza icinden cikamiyor gibime geliyor.birileri sanki basbakani olanlardan haberdar etmiyor gibime geliyor.yanindakiler yakinindakiler bence ulkeyi tersten okuyor basbakana.söyle güclüyüz böyle buyuguz ama kardesim is terörle mücadeleye gelince hic bir sey yok.ya bu ordu suclu yada bu hukumet suclu arkadas emir komuta sende ama emri veremiyorsun ozaman akla su geliyor abd ve ab ulkeleri seni sikistiriyor diye dusunuyorum yani buda hakkimdir dimi vatandas olarak..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD’de polis, siyahi askeri 6 el ateş ederek öldürdü
BM'nin tarihi Filistin kararı İsrail'i çıldırttı! Kürsüde antlaşmayı parçaladı