PKK'nın Pazarcık sorumlusu öldürüldü

Pazarcık'ta çıkan çatışmada etkisiz hale getirilen teröristlerden birinin sözde Pazarcık sorumlusu ''Sipan'' kod adlı Selahattin Efe olduğu ortaya çıktı.

PKK'nın Pazarcık sorumlusu öldürüldü
PKK'nın Pazarcık sorumlusu öldürüldü
GİRİŞ 12.10.2012 11:13 GÜNCELLEME 12.10.2012 11:56
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Vali Şükrü Kocatepe, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçeye bağlı İncirli köyü kırsalında güvenlik güçleriyle teröristler arasında çıkan çatışmada etkisiz hale getirilen teröristlerden birinin sözde Pazarcık sorumlusu ''Sipan'' kod adlı Muş nüfusuna kayıtlı Selahattin Efe olduğunun tespit edildiğini söyledi.

Diğer teröristin kimliğinin belirlenmesi için çalışma yürütüldüğünü ifade eden Kocatepe, ''Etkisiz hale getirilen teröristlerin geçtiğimiz aylarda Pazarcık'ta karayolu ve demiryoluna bomba konulması olayını gerçekleştirdikleri belirlendi. Güvenlik güçlerimiz bölgede operasyonlarını sürdürüyor. Çok şükür herhangi bir yaralımız yok'' diye konuştu.

Bu arada, Pazarcık Devlet Hastanesi morguna kaldırılan cenazelerin otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderileceği öğrenildi. Pazarcık İncirli köyü kırsalında dün akşam çıkan çatışmada 2 terörist etkisiz hale getirilmişti.

Valilik: 3 terörist ölü olarak ele geçirildi

Kahramanmaraş Valiliği, Pazarcık'taki çatışmada 3 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, 11 Ekim Perşembe günü gece saatlerinde Pazarcık ilçesinde eylem hazırlığı içinde olan 4 terör örgütü mensubunun takibi sonucu güvenlik güçleriyle teröristler arasında çatışma çıktığı belirtildi.

Açıklamada, ''Çıkan çatışmada, biri sözde Pazarcık sorumlusu olduğu tespit edilen 'Sipan' kod adlı Selahattin Efe olmak üzere 3 terörist ölü olarak ele geçirilmiştir. Kaçan bir teröristin yakalanması için takip ve tarama faaliyeti devam etmektedir. Terörist grubunun daha önce Narlı-Pazarcık, Pazarcık-Gölbaşı karayollarında ve Pazarcık-Malatya demiryolunda yapılan bombalama eylemlerinin failleri olduğu tespit edilmiştir. Aynı grubun Pazarcık'ta, resmi kurum ve görevlilerle ilgili bilgi topladıkları ve eylem hazırlığı içinde oldukları öğrenilmiştir'' denildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • son osmanlı 11 yıl önce Şikayet Et
    sakalı kesersen daha gür çıkarmış. kafayı kesin bidaha çıkmasın pkk da sorumlu bitmez her yeni sorumlu bir öncekinden daha şiddetli göreve başlar öldür öldür 30 sene geçti öldürdükçe güçleniyorlar eskiden mağaralarda inlerde bile yer bulamazken şimdi adalarda alanlarda orduda emniyette mecliste şehirde köyde ilçede yollarda avrupada rusyada istedikleri zaman her yerde etkili bir şekilde varlıklarını devam ettiriyorlar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
79 yıl sonra ibadete açılmıştı... Kariye Camii’ndeki Osmanlı eserleri kayıp!
Görülmemiş fırsat! Türkiye, şimdiden yüzde 42'ye ulaştı: Dünya yüzde 32 ile diken üstünde