Anadolu Yakası'nda su kesintisi

Dudullu Terfi Merkezi'ne eklenecek motopomp grubu montaj çalışması ile Ataşahir'de İsale Hattı'nda kalıcı deplasesi (yer değişikliği) yapılan hatların mevcut sisteme bağlantı çalışmaları yapılacağından, Anadolu Yakası'nda bazı ilçelerde su kesintisi yapılacak.

Anadolu Yakası'nda su kesintisi
Anadolu Yakası'nda su kesintisi
GİRİŞ 13.11.2012 08:53 GÜNCELLEME 13.11.2012 09:22
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) tarafından yapılan açıklamada, 14 Kasım Çarşamba günü 08:00 ila 15 Kasım 2012 Perşembe günü 08:00 saatleri arasında 24 saat süreyle su kesintisi yaşanacak ilçeler şöyle:

Kadıköy'de; Kozyatağı, 19 Mayıs, Sahrayı Cedid, Merdivenköy, Erenköy, Suadiye, Caddebostan, Fenerbahçe, Göztepe, Feneryolu ve Fikirtepe Mahalleleri.

Ataşehir'de; Ferhatpaşa, Mimar Sinan, Mevlana, Yeni Çamlıca, İnönü, Kayışdağı, Barbaros, Fındıklı, Örnek, Fetih, Mustafa Kemal, Küçükbakkalköy, İçerenköy, Atatürk, Aşık Veysel ve Yeni Sahra Mahalleleri.

Ümraniye'de; Esenşehir, Yukarı Dudullu, Mehmet Akif, Tatlısu, Çamlık, Çakmak, Altın Şehir ve Tepeüstü Mahalleleri.

YORUMLAR 1
  • Hayri SAĞLAM 11 yıl önce Şikayet Et
    bu kadarı da fazla. özel okullarında destek verdiği bu konu öğrencilerin sömürülmesinden başka nedir ki? hem özel okula gideceksin hem de dershaneye. o zaman ben çocuğumu neden özel okula gönderiyorum ki? lütfen insaf!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar yeni gelişmeyi duyurdu: Gökte Akıncı, denize Albatros!
Anayasa Hukukçusu uyardı! Bu hata tekrar yapılmamalı