İslamoğlu kendisini dinleyenlere meydan okudu

Kendisi ve aile bireyleri de dinleme listesinde olan Mustafa İslamoğlu, paralel yapıya ve dinlemelere dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 09.03.2014 16:21 GÜNCELLEME 10.03.2014 12:49
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Mustafa İslamoğlu dün akşam Ülke TV'de yayınlanan Arafta Sorular programında yazar Esra Elönü'nün konuğu oldu.

Gündeme dair meselelerin konuşulduğu programda Mustafa İslamoğlu, bütün telefon konuşmalarının yayınlamasına izin verdiğini söylerken, dinleme yapanlardan da aynı yürekliliği beklediğini ifade etti. İslamoğlu, "Size müsaade ediyorum 3 yıldır dinlediğiniz bütün kayıtları yayınlayabilirsiniz, fakat siz kendi konuşmalarınızı kamuya açabilecek misiniz?" diye sordu.

Beni dinleyeceğinize keşke Allah'ı dinleseydiniz!

Mustafa İslamoğlu, dinlemelerin mahrem hayatın gizliliğini ihlal ettiğini söylerken "Allah'ı dinleselerdi telefonları dinlemezlerdi" diyerek tepkisini gösterdi. Bu tip faaliyetlerin dinen ve vicdanen hiçbir dayanağının olmadığını da ifade etti.

27 Aralık'ta bize de operasyon düzenleyeceklerdi!

Dinlemelerle ilgili suç duyurusunda bulunduğunu söyleyen İslamoğlu, bu sırada devletin yetkili makamlarından kendisine de bir operasyon hazırlığı yapıldığı bilgisini öğrendiğini söyledi.

Paralel yapı hem hükümeti hem cemaati bitirmek istiyor!

Mustafa İslamoğlu, paralel yapının cemaatin üzerinde bir örgütlenme olduğuna inandığını belirtirken "Mursi'yi Sisi'ye, Suriye halkını Esed'e boğduranlar kimlerse Ak Parti üzerinden Türkiye'ye zarar vermeye çalışanlar da aynı kişilerdir" dedi. İslamoğlu bu güçlerin cemaati hükümete, hükümeti de cemaate boğdurmaya çalıştıklarını ifade etti.

Türkiye'nin güçlenme ivmesini hazmedemiyorlar!

İslamoğlu, ülkenin tam güçlendiği zamanlarda birilerinin düğmeye bastığını belirtirken, Türkiye'nin Ak Parti hükümeti döneminde hiç olmadığı kadar güçlenmesinin bütün ezilen halklara umut ışığı olduğunu, operasyonların bütün İslam coğrafyasının umutlarına vurulmuş bir darbe olduğunu söyledi.

YORUMLAR 8
  • astekyn 10 yıl önce Şikayet Et
    Mustafa İslamoğlu. Bence yorum yapanlar bu adamımı fazla dinlememiş. Bu adam birilerinin anlattığı hikayelerden yola çıkmıyor direk ast olan kaynağından yola çıkıyor yani Kur'an dan. Mezhep dediğiniz nedir arkadaşlar. İslamiyeti bölen bu mezhepler ve tarikatlar değil mi?. Kur'an da açık açık bölünmememiz gerektiğini ve Kur'an dışında başka kaynak olmadığı belirtilmemiş mi?
    Cevapla
  • ekgelir1 .tk 10 yıl önce Şikayet Et
    Metin Canlı. 1-Başta Cübbeli'nin videoları olmak üzere diğer alimlerin Mustafa İslamoğlu'na Reddiye'lerini izle. 2-Şii alimler sahabeye, Hz. Aişe'ye ağza alınmayacak şeyler söylüyorlar. Sen kaç tane Şii müslümanda Ebubekir, Ömer, Osman isimlerine rastladın? 3-Şiiliğin var olmasında yahudilerin rolü vardır. Şuradaki siteye bak: Üstad'ın talebelerinden Mehmet Kırkıncı'nın sitesi http://bit.ly/1h7I513
    Cevapla
  • metin canli 10 yıl önce Şikayet Et
    ekgelir1.tk. Dile getirdiğin iddiayı bir örnekle ispat edebilirmisin. Hangi fetvasını hangi şii alim vermiş. Mustafa İslamoğlu onlarca kitap yazdı. Onu değerlendirebilmek için kaç tane kitabını okudun. Şiilerin islam dışı olduğuna nasıl karar verdin. Sıffın savaşında ki bu alenen yapılmış bir savaş iki müslüman zümre savaşırken bugün iki grubada kimse kafir diyemez. Siz nasıl bu kadar kolay hüküm sahibi olabiliyorsunuz. Allah bizim için sadece müslüman sıfatını kullanmış ve bizi müslümanlar olarak tanımlamışken siz nasıl müslümanları başka sıfatlarla bölme girişimine ortak olabiliyorsunuz. Mustafa İslamoğlu kendini ilme adamış bir adam peygamber değil sonuçta. Bazı tespitlerinde hata etmiş olabilir. Bunun için bir alimi kökten reddetmenin mantığı nedir.
    Cevapla
  • ekgelir1 .tk 10 yıl önce Şikayet Et
    FARUK TARHAN KURU. Verdiği fetvaları devrin şii alimleri veriyor.
    Cevapla
  • Muhammed 10 yıl önce Şikayet Et
    dikkat ettim. Çok fazla "anlatabiliyor muyum" diyor. Yani açıklamak gerekirse tik gibi olmuş, anlatabildim mi?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fitili ateşleyen Güney Afrika'dan bir İsrail adımı daha! Resmen harekete geçtiler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öğretmene şiddet açıklaması