Akif Beki'nin yeni adresi resmen açıklandı

Milliyet ve Vatan gazetelerinin sahibi Demirören Grubu, bir televizyon ve radyo kanalı kurmaya hazırlanıyor. Projenin başında Radikal yazarı ve Kanal 24 Eski Genel Yayın Yönetmeni Akif Beki olacak. Beki bugün Kanal 24'teki görevinden ayrıldı.

Akif Beki'nin yeni adresi resmen açıklandı
Akif Beki'nin yeni adresi resmen açıklandı
GİRİŞ 31.05.2012 11:12 GÜNCELLEME 31.05.2012 14:31

Demirören Grubu, TV kanalı ve radyo istasyonu için çalışmalara start verdi. Gruptan yapılan açıklamada; 'Demirören Holding, medya sektöründeki yatırımlarını büyütme ve çeşitlendirme stratejisi doğrultusunda bir televizyon kanalı ile radyo istasyonları kurma kararı almıştır' denildi. Açıklamada, görsel ve işitsel medya sektöründeki yeni yatırımların kuruluş ve koordinasyonu görevini de Akif Beki'nin yürüteceği belirtildi. Bir süre Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın  danışmanlığını da yapan Beki'nin adı daha önce Milliyet ve Vatan gazeteleri için geçmişti.

AKİF BEKİ ÇALIŞANLARLA TEK TEK VEDALAŞTI

Akif Beki, 24 Televizyonu Genel Yayın yönetmenliği görevinden bugün itibariyle ayrıldı. Çalışanlarla tek tek vedalaşan Beki, kurum içerisinde de ayrıca bir veda mesajı yayınladı. İşte Akif Beki'nin veda mesajı:

Yaklaşık 3 yıldır yürütmekte olduğum genel yayın yönetmenliği görevimden ayrılıyorum.

24, farklı bir ses olarak başladığı yayın hayatına daha büyük başarılarla güçlenerek devam edecektir.

Bu değişikliğin hem şahsım hem de 24 için bir yenilenme ve tazelenme fırsatı olmasını diliyorum.

Birlikte çalışmaktan büyük keyif aldığım bütün mesai arkadaşlarıma emekleri, destekleri, katkıları için teşekkür ediyorum.

Yolumuz açık olsun.


Akşam-Haber 7

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Göktaş: Evlilik kredisinde ilk ödeme 21 Mayıs'ta
Azerbaycan'dan son dakika Fransa duyurusu: Olacaklardan bizi sorumlu tutmasın!