Zekeriya Beyaz Şovmen oldu

Magazin ağırlıklı tartışma programlarının vazgeçilmez ismi Zekeriya Beyaz Hoca Kanal 1'de..Her konuşması medyaya malzeme olan Beyaz Hoca 'Renkli 1 Gece' isimli programın sunucusu oldu. Peki programda din yer alacak mı?

Zekeriya Beyaz Şovmen oldu
Zekeriya Beyaz Şovmen oldu
GİRİŞ 19.07.2006 18:14 GÜNCELLEME 19.07.2006 18:14

Magazin ağırlıklı tartışma programlarının vazgeçilmez ismi Zekeriya Beyaz Hoca

Kanal 1' de yayınlanacak olan ve sunuculuğunu Ayşen Gürler'in üstleneceği 'Ayşen Gürler ve Zekeriya Beyaz'la RENKLİ 1 GECE' adlı programda Zekeriya Beyaz Hoca her hafta belirlenen bir konu hakkında akıllara takılan sorulara cevaplar verecek.

Hem ekran başındaki izleyicilerin hem de stüdyodaki konukların katılımıyla bir konunun masaya yatırılacağı programda her hafta sanat dünyasının ünlü isimleri de ağırlanacak. Canlı performanslarla renklenecek programda ilginç skeçlere de yer verilecek. Programa, komik tiplemeleri ile Hakan Bilgin da katkıda bulunacak. Ayrıca her hafta sokak röportajlarıyla vatandaşların belirlenen konu hakkında soru ve fikirleri alınacak, sorulan ve sorulamayan tüm konular canlı yayında yanıtlanacak. Ayşen Gürler ve Zekeriya Beyaz'la 'Renkli 1 Gece' her Perşembe saat 23:30'da Kanal 1'de yayınlanacak.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kassam Tugaylarının keskin nişancısı İsrail askerini böyle avladı
Kylian Mbappe ayrılığı resmen açıkladı