Hatay'da hilkat garibesi bebek doğdu

Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde bugüne kadar hiç görülmemiş bir doğum meydana geldi. 7 aylık doğan bebeğin kafatası oluşmamış ve beyni tam olarak gelişmemişti. Ürküten bir yüz görüntüsüyle doğan bebek, sadece bir saat yaşayabildi.

Hatay'da hilkat garibesi bebek doğdu
Hatay'da hilkat garibesi bebek doğdu
GİRİŞ 15.11.2006 17:25 GÜNCELLEME 15.11.2006 17:25
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde Sak ailesinin ilginç bir bebeği oldu. Bebeğin vücudu, gövdesi ve kolları bir insanı andırıyor. Ancak kafası normal bir insan görüntüsünden çok uzak. Gözleri dışarda, Kafatası ve beyni de anne karnında iken oluşmamıştı. Bu nedenle kafa yapısı olarak çok farklı bir görünümdeki bebek, doğar doğmaz kuvöze alındı. Ancak bir saat yaşadı.

Bu şekilde doğan bebek, doktorları bile şaşırttı. Doktorlar bebeğin bu şekilde doğmasını genetik bozukluk olarak değerlendiriyor. Bebek, ailesinin izin vermesi halinde bilim adamları tarafından incelenecek...

Aynı bölgede, daha önce Ulaş ailesinin elleri üzerinde yürüyen 4'ü kız 6'ı çocuğu da yabancı bilim adamları tarafından incelemeye alınmıştı. İnceleme sonunda Ulaş ailesindeki fiziki değişikliğin de genetik bozukluktan kaynaklandığı ortaya çıkmıştı.

YORUMLAR 2
  • Hanifi Doğan 2 yıl önce Şikayet Et
    Bravo. Ümmeti bozukların hepsi ülkesine!
    Cevapla
  • Münire 2 yıl önce Şikayet Et
    İlk defa bir chp liyle aynı fikirdeyim.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Sebepsiz yere defalarca bıçakladı! Kuryelik yapan üniversite öğrencisini canice öldürdü
Bir günde 21 operasyon! Kassam, İsrail ordusunun üstüne kabus gibi çöktü