Sezer'in yaptığı müthiş operasyon

2001 Şubat Krizi'nin faturası 56 milyar dolar. Peki, krize ne sebep oldu? Sezer, Hazine'nin kapılarını bir geceyarısı nasıl açtırdı? Dosyalar nasıl alındı? Bu dosyalara ne oldu?

Sezer'in yaptığı müthiş operasyon
Sezer'in yaptığı müthiş operasyon
GİRİŞ 27.08.2007 17:15 GÜNCELLEME 27.08.2007 17:15
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

SADULLAH ÖZCAN'ın özel haberi

Hikaye uzun. Ama, Cumhuriyet tarihinin en büyük ekonomik ve siyasi krizinin yaşanmasına neden olan Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer, görev süresinin dolmasına rağmen 3 aydır fazladan oturduğu makamın hakkını vermesi için, cevaplamak zorunluluğunda olduğu sorular var. Onun sorumsuzluğu bu sorulara cevap vermesini engellememektedir.

Sayın Sezer,21 Şubat 2001 krizinin perde arkasını aralayacak soruların cevaplarını vermelidir.
Bu milletin cebinden çıkan, tüyü bitmedik yetimin hakkı olan 56 milyar doları bulan bu yolsuzluk gerçekleşirken hangi milli menfaatler onun konuşmasını ve suskun kalmasına neden olmuştur? Görevi devretmeye az bir zaman kaldığı bugünlerde bunların cevabını vererek büyük bir hizmet etme fırsatı vardır.

Hangi gerçekler bu olaylar karşısında susmasına neden oldu? Dürüst, ‘kırmızı ışıkta bile duran’, alış-verişini kendisi yapabilen bir Cumhurbaşkanı milletin cebinden 56 milyar dolar götürülürken neden sustu?

Kamuoyunun çok fazla bilmediği, medyaya o dönemde çok yansımayan bir çok gerçek var.

Bilgi kirliliğinin içinde kaybolup gitti bazıları da. Ama bu gerçeklerin faturasının millete 56 milyar doları bulmuşsa işte o zaman bunun perde arkasında yaşananları milletin öğrenmesi hakkıdır. 21 Şubat 2001 krizi işte milletin öğrenmesi gereken en önemli gerçektir. Çünkü millet batan bankaların, fonlara devredilen bankaların yaşanan kriz nedeniyle ekonomideki değer kaybının faturasını ödemiştir.

Faturanın bu kadar yüksek yaşanmasının nedenlerinden biri de devletin başında olmasından dolayı Ahmet Necdet Sezer’dir.

İşte 'sorumsuzluk' sıfatı bulunsa bile Cumhurbaşkanı Sezer, millete karşı son görevini yerine getirerek aşağıda anlatacağım olayın dahilinde ortaya çıkacak soruların cevaplarını vermek zorundadır.


İŞTE FİLM GİBİ BİR OPERASYON VE PERDE ARKASI

YORUMLAR 33
  • fildişi kulesi 16 yıl önce Şikayet Et
    :))) :))) güzel bir çalışma ama. aması şu biz millet olarak artıkın balık hafızalı bir duruma düşürüldüğümüz için hiç bir önemi yok, hani kel ölür sırma saçlı olur kör ölür badem gözlü olur derler ya :))) ya bırakın dalga geçmeyi bakın mesut yılmaz mecliste işte siz neden bahsediyorsunuz yahu. gelecek seçimlerde cavit çağlarda, cem uzanlarda meclise girer yada ecevitin sağ sol kolları lütfen ya allaha havale edin arkadaşlar bu ülkede hiç bir siyasetçi diğer siyasetçiden hesap soramaz zaten dürüst insanları seçilecek sıralara getirmezler
    Cevapla
  • RIFAT YILMAZ 16 yıl önce Şikayet Et
    BUNU ONCE BEN YAZDIM. vardıRIFAT YILMAZ tarafından 25 Ağustos 2007 23:34 tarihinde DEMOKRAT CUMHURBASKANI helal olsun 7 yıl boyunca ANAYASA atarken neydi.İMZA atmazken neydi misafir yanında cocuk bile azarlanmazken mevkidasına bozuk atıp bakana zırt neydi.kalkmıs gulumsuyor iste ben sizi 5 sene boyle inlettim diyor milletine karsıDEMOKRAT OLMAYI hic becere memis .AMMA KIRMIZI ISIK GORDUMU hemen durarak DEMOKRATLIGINI GOSTERMİS .Kimikandı rıyorsunuz millet bir gecede HAYATINIkaybet ti HAFIZA-İ BESER NİSYAN İLE MALUL OLMAsın Z
    Cevapla
  • MUSTAFA AKKUŞ 16 yıl önce Şikayet Et
    iyide. ecevit dönemi maliye bürokratı açıklama yaptı anayasa atma olayı olmasada kriz kapıdaydı diye.
    Cevapla
  • servet mağden 16 yıl önce Şikayet Et
    YAZIKLAR OLSUN. bu adam yargılansın bu adam halkın vergılerını add derneğine aktararak halk arasında bolunmelere sebeb oldu ancak halk gerekenı sandıkta yaptı destekledığı partı %20 karşısında olduğu partı %47 alarak halktan guzel bır tokat yedı bu arada sadece AK PARTILILER değil onu seçen mhp lılerde onu hıç sevmedı terorıstlerı affeden adamı yanı bu adama halkın %80 nı karşı senden kurtuluyoruz çok şükür yarın eyupte kuşlara yem atacağım senı seven bır avuç ınsana acıyorum 22 temmuzda çok sert tokat yedıler
    Cevapla
  • HALİL İBRAHİM 16 yıl önce Şikayet Et
    aldıkları onun olsun. süleyman demirel gibi onunda ekranlarda ortalığı karıştırmaması dileğiyle dini bayram günlerinde kutlama mesajları yerine irtiaci faliyetlerden bahsedenlere ne denirki
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'de yeni bir George Floyd vakası! Tyson nefessiz kalarak ölmüş
 ABD'nin İstanbul Başkonsolosu Eadeh'tan F-16 açıklaması