Sabah'ın 100 bin dolar verdiği bakan

Fatih Altaylı, Skytürk televizyonunda Serdar Akinan'la yaptığı programda Sabah gazetesinin 1 yıl boyunca ayda 100 bin dolar maaş verdiği devlet bakanını açıkladı.

Sabah'ın 100 bin dolar verdiği bakan
Sabah'ın 100 bin dolar verdiği bakan
GİRİŞ 28.08.2007 00:40 GÜNCELLEME 28.08.2007 00:40
Bu Habere 52 Yorum Yapılmış

Altaylı, Sabah gazetesinin başında olduğu dönemde gazetenin belegeleri arasında Sabah'ın Anap'lı Güneş Taner'e 1 yıl boyunca ayda 100 bin dolar maaş verdiğini kanıtlayan bir belge bulduğunu açıkladı.

YORUMLAR 52
  • Veysel Aliş 16 yıl önce Şikayet Et
    Altaylıya saldıracağınıza..... ....dine saldırıyormuş... muş.... muş... Yorumcular, dini siper ederek kimi korumaya çalışıyorsunuz. Yoksa Güneş Taner size babanızın oğlundan daha mı yakın? Mesut yılmaz hükümeti tarihimizde yolsuzluktan düşürülen tek örnek hükümet değil mi? Tekrar hükümet kurmasını sağlayan devleti babasının çiftliği gibi kullanan ekipi unuttuğumuzu mu sandınız. Ne yani; FATİH ALTAYLININ BELGESİNİ KABUL ETMİYOR MUSUNUZ baylar ve bayancıklar? Neden? Siz din düşmanı değil misiniz yani? Beni IRGALAMAZ ya, ama sizi IRGALAR..
    Cevapla
  • bengisu kibar 16 yıl önce Şikayet Et
    işte Altaylı budur. Önüne bir çuval kemik atılınca en sadık, kemiği önünden alınınca pitbull kesilir. Bu adam geçenlerde hatırlarsanız APO\'ya bölücü değil demiş kendisine \"SAYIN BAŞKAN\" DİYE HİTAP ETMİŞTİ. Her yazısında dine ve dindarlara saldıran vatan hainidir bu adam.
    Cevapla
  • Ahmet Yiğit TÜRKELİ 16 yıl önce Şikayet Et
    Altaylı köşe kapmaca oynuyor.. Defedildiği yerlerden umacağı birşey kalmayınca acaba bi yerlerden bi köşe kapabilirmiyim teranesinde.Bu adamdan sıkıldık artık.Böyle dangalak adamların dangalak haberleriyle siteyi meşgul etmeyin lütfen.O gazetenin başındayken niye açmamış bu konuyuda bugüne saklamış çulluk??
    Cevapla
  • Küskün yorumcu 16 yıl önce Şikayet Et
    Bence o parayı . Gunes Taner yememistir. Elinden almıslardır. Alanlarda yuce divandan kacanlar veya zamanasımından yararlananlardır
    Cevapla
  • cihangir torlak 16 yıl önce Şikayet Et
    . Yeter ya.. Sıktı artık bu cumhurbaşkalığı seçimi.Seçilsin de kurtulalım bu dangıl-dungul yazılardan ve yorumlardan.Hakkaten kabak tadı verdi.Hem laiklçiler hemde dinciler..Başka işimiz mi yok be ya..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İnsansız kara aracı BARKAN, yeni silahıyla sahada
Kamuda tasarruf paketinin detayları belli oldu