Sami Yusuf Türkiye'ye geldi

Azeri asıllı şarkıcı Sami Yusuf, konser vermek için İstanbul'a geldi. Mısır Havayolları'na ait uçakla Kahire'den gelen sanatçı, Atatürk Havalimanı'nda İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Müdürlüğü görevlileri ve hayranları tarafından karşılandı.

Sami Yusuf Türkiye'ye geldi
Sami Yusuf Türkiye'ye geldi
GİRİŞ 11.09.2007 15:56 GÜNCELLEME 11.09.2007 15:56
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Türkiye'de bulunmaktan büyük mutluluk ve heyecan duyduğunu belirten Yusuf, "İstanbul'da konser vermeyi çok uzun bir süredir bekliyordum. Benim için büyük bir onur, büyük bir mutluluk. İstanbul tarif edilemeyecek kadar güzel, inanılmaz bir şehir. İstanbul'a gelmeden yaşamış sayılmazsınız" dedi.

Yusuf, bir basın mensubunun, Time dergisi tarafından "İslam dünyasının en büyük rock yıldızı" olarak nitelendirilmesiyle ilgili sorusu üzerine, "Rock star, pop star bunların hepsini söylüyorlar. Ben sadece bir artistim. Bu işimi yapmak istiyorum. Ben sadece Müslüman olan bir artistim" yanıtını verdi.

Sami Yusuf, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Binbir İstanbul Uluslararası Feshane Ramazan Etkinlikleri" kapsamında 15 Eylül Cumartesi akşamı konser verecek.

YORUMLAR 10
  • KENAN TEPEYURT 16 yıl önce Şikayet Et
    onurcan yazıcı\'ya. arkadaşım haklısın ama.. haber7 de bi haber daha vardı bugün rus milyarderi abramoviç tarkana özel konser karşılığı 400.000 dolar teklif etmiş.. bırakında bi 20.000 dolar masrafta ramazanda müslümanlar için yapılsın. (merak etme tarkan dinleyenler sami yusufu dinlemeye gelmezler)
    Cevapla
  • ismail Sivasli 16 yıl önce Şikayet Et
    nedense?. anlamiyorum ama nedense bu kardesimizin konserleri cok kazik oluyor.. Bu konserde nekadar aliyor bilmiyorum ama.. avrupa konserleri biraz el yakiyor..
    Cevapla
  • onurcan yazıcı 16 yıl önce Şikayet Et
    maddiyat. 20 bin dolar yazık be kardeşim ıftar sofrasında yıyecek ekmegı olmayan onbınler var el ınsaf
    Cevapla
  • Yusuf Narin 16 yıl önce Şikayet Et
    Artist=Sanatçı. Bazı arkadaşlar anlamamış.Artist demek sanatçı demek.Sami Yusuf İslam Artisti yani sanatçısıdır.
    Cevapla
  • YASARTIGLI 16 yıl önce Şikayet Et
    Saygılarımla. Hoş geldin Sami YUSUF kardeşim.Seni ALLAH için çok seviyoruz.İzliyoruz dinliyoruz ve Allah yardımcın olsun.İslam Yolunda yolun açık olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD’de polis, siyahi askeri 6 el ateş ederek öldürdü
İsrail'in ABD oyunu deşifre oldu! Dünyayı böyle kandıracaklar