Vakit, 'tecavüz' haberine ne dedi?

14 yaşındaki kıza tecavüz ettiği iddiasıyla çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak hapse konulan yazar Hüseyin Üzmez ile ilgili haberi, yazı yazdığı Vakit gazetesi böyle gördü:

Vakit, 'tecavüz' haberine ne dedi?
Vakit, 'tecavüz' haberine ne dedi?
GİRİŞ 27.04.2008 16:12 GÜNCELLEME 27.04.2008 16:12
Bu Habere 149 Yorum Yapılmış

Vakit'in konuyla ilgili haberi...

'Hüseyin Üzmez'e çirkin komplo

Gazetemizin 78 yaşındaki yazarı Hüseyin Üzmez, maruz kaldığı çirkin komplo sonucu dün tutuklandı.

Ailece görüşüp yardım ettiği bir ailenin kızının kandırılarak yazarımız aleyhine iftira ettirilmesi sonucu gözaltına alınan Üzmez, daha sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Gazetemizin 78 yaşındaki yazarı Hüseyin Üzmez, maruz kaldığı çirkin komplo sonucu dün tutuklandı. Ailece görüşüp yardım ettiği bir ailenin kızının kandırılarak yazarımız aleyhine iftira ettirilmesi sonucu gözaltına alınan Üzmez, daha sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Söz konusu kızın ailesinin, Üzmez aleyhine herhangi bir beyanda veya şikâyette bulunmadığı öğrenilirken, yazarımızın akrabaları da, çirkin bir komplo ile karşı karşıya kalındığını belirttiler. Kartel medyasının,evli ve iki çocuk babası olan Üzmez'in gözaltına alınma haberini hiçbir araştırma yapmadan sitelerine taşıması dikkat çekerken, sorumlu gazetecilikten ziyade sırf gazetemize ve mütedeyyin insanlara çamur atma çabasıyla hareket etmeleri tepkiyle karşılandı. Hüseyin Üzmez'in eşi Ayşe Üzmez de söz konusu iddiaları yalanlayarak, kandırılan kızın annesi L.Ç.'nin, Hüseyin Bey'e'ağabey' diye hitap ettiğini, Hüseyin Bey'in bu aileye büyük yardımlarda bulunduğunu ve çirkin bir komploya maruz kaldıklarını söyledi. Üzmez, tutuklama kararından sonra cezaevine götürülürken, 'Bu büyük bir komplodur' dedi.















 


  • Üzmez: Bana komplo kurdular
    14 yaşındaki B.Ç isimli kıza cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla çıkarıldığı mahkemece tutuklanan yazar Hüseyin Üzmez'den olayla ilgili ilk açıklama geldi.

  • Vakit yazarı Üzmez tutuklandı
    14 yaşındaki L.Ç.'ye tecavüz suçlamasıyla dün akşam gözaltına alınan Vakit Gazetesi yazarı 78 yaşındaki Hüseyin Üzmez ile kızın annesi tutuklanarak cezavine yollandı.

  • Yazar Hüseyin Üzmez'e garip suçlama
    Vakit Gazetesi yazarı Hüseyin Üzmez, Bursa'nın Mudanya İlçesi'nde 14 yaşındaki L.Ç.'ye tecavüz ettiği iddiasıyla gözaltına alındığı ileri sürüldü.
  • YORUMLAR 149
    • mimiga mimiga 15 yıl önce Şikayet Et
      Rüstem kapsama alanımda değilsin kendini fazla önemseme. ama işte gözüme takılıyorsun. Seni en son benzetmemden sonra epeyce görünmez demiştim ama 15 gün anca dayanabildin. Hem yüzsüzsün hem de kafandan zorun var.İnterneti çok büyük sanırdım ama değilmiş.. Burayla taban tabana zıt sitelerden.(Yusuf Ö)Nasıl ama? Oraya da ben yazıyorum deme senin yazmadığından eminim. Kardeş sen git oralara takıl buradakiler kafanı karıştırıyor.Bir gün dediğin ötekini tutmuyor.Bütün konularda,bir gün ak dediğine öteki gün kapkara diyorsun. SEN DAHA DÜŞÜNMESİNİ BİLE BİLMİYORSUN kendısınıde sevmesemde böyle bırşey yaptığına ınanmıyorum yargının sonucunu beklıyelım rüstem bostanci tarafından 26/04/2008 23:20 tarihinde http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=315553
      Cevapla
    • rüstem bostanci 15 yıl önce Şikayet Et
      . vakit gazetesi nasıl oluyorda bu adamı kınamıyor ama karşı görüşten bir kişi bunu yapsaydı dünyayı ayağa kaldırırlar millete rezil ederlerdi birde başımıza taş yağacak derlerdi mutlaka. bir an önce adaletin yerini bulmasını ve ağır bir ceza almasını isteriz. sübyancı hafızları tecavüzcü sapıkları istemiyoruz.
      Cevapla
    • rüstem bostanci 15 yıl önce Şikayet Et
      . sayın vakit yöneticileri şimdi size tavsiyem her zaman birini hedef gösteriyorsunuzya bu sefer yine gösterebilirsiniz mesala 14 yaşındaki zavalı kızı o ÜZMEZİ yoldaN cıkarmış olabilir ??????????
      Cevapla
    • rüstem bostanci 15 yıl önce Şikayet Et
      . artık kralın çıplaklığını at gözlüklü robotlar da görmek zorunda, 2 aydan fazladır takipte olan şahsın yaptıklarını komplo adıyla örtmeye çalışanların müslümanlık anlayışı budur işte,ben ALLAHIN adaletine inanıyorum,vakit gazetesi ve yandaşları ektikleri nifak tohumlarının içinde boğuluyorlar,ne büyüksün ki sen ALLAHIM adaletinle bu kişilerin ayaklarını kaydırdın,kendileri gibi olmayan herkesi dinsiz gavur olarak niteleyen haram dedikleri herşeyi yorumlarıyla caizleştirenlerin sonu buduR
      Cevapla
    • turkhan ffddf 16 yıl önce Şikayet Et
      . komplo olsa kameraya çekerlerdi
      Cevapla
    Daha fazla yorum görüntüle
    DİĞER HABERLER
    Gurur projeleri okullarda ders olarak anlatılacak
    Çin lideri Cinping'den ABD Dışişleri Bakanı Blinken hakkında olay sözler