Üzmez: Bana komplo kurdular

14 yaşındaki B.Ç isimli kıza cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla çıkarıldığı mahkemece tutuklanan yazar Hüseyin Üzmez'den olayla ilgili ilk açıklama geldi.

Üzmez: Bana komplo kurdular
Üzmez: Bana komplo kurdular
GİRİŞ 26.04.2008 23:00 GÜNCELLEME 26.04.2008 23:00
Bu Habere 73 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre, polis ekipleri Bursa'nın İnegöl İlçesinde yaşayan B.Ç. ve annesi Livaze Ç.'yi haklarındaki fuhuş ihbarı nedeniyle takibe aldı.

İddiaya göre, dün akşam takip sırasında Hüseyin Üzmez'in evine girdikleri tespit edilen Livaze Ç. ile kızı B.Ç. evden çıkarken gözaltına alındı. Livaze Ç. ile kızının emniyetteki sorgularında, Hüseyin Üzmez'in kendilerine para yardımında bulunduğunu, kocasına da Mudanya'da iş bulmayı vaat ettiğini ayrıca Üzmez'in, B.Ç.'ye cinsel istismarda bulunduğunu söylediği iddia edildi.

Bunun üzerine Mudanya Hasanbey Mahallesi Kesikselvi Sokak üzerindeki evinde dün gece saat 23:30 sıralarında gözaltına alınan Hüseyin Üzmez'in ilk sorgusunda susma hakkını kullandığı belirtildi. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye çıkartılan Üzmez, küçük yaştaki kıza cinsel istismarda bulunmak anne Livaze Ç. ise kızının istismarına göz yummak iddiasıyla tutuklandı.

Yazar Hüseyin Üzmez, Bursa Emniyet Müdürlüğü'nden çıkartıldığı sırada gazetecilerin sorusu üzerine olayın komplo olduğunu belirterek, 'Olayın ne olduğunu mahkeme bittiğinde göreceksiniz. Mahkeme sırasında konuşmak yanlış. Ondan sonra hesaplaşacağız merak etmeyin. Mahkemenin sonuna kadar bekleyeceksiniz. Bu büyük komplodur.' dedi.
Şahıslar emniyetteki işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.

YORUMLAR 73
  • ersoy ak 15 yıl önce Şikayet Et
    vakiti severim!. idda dogru ise! ki, müslüman uyanik olmali,sucsuz olsabile bu durumlara düsmesi bile düsündürücü! eger suclu bulunursa hicbir müslüman evladinin bu durumu savunacagini zannetmiyorum! suclu bulunursa bile, ben yine vakit okumayi sürdürecegim,bir suclu bütün vakiti kirletemez.
    Cevapla
  • ismail öney 15 yıl önce Şikayet Et
    KARIŞIK İŞLER DÖNÜYOR KİMSENİN KİŞİSEL HATASI TOPLUMU BAĞLAMAZ... işin içinde iş var,insan insandır ve hata yapabilir,önceleri geç bir kızla evleneceğini duyduk inanmadık,70 küsür yaşındaki adamın cinsel fonksiyonları birazdaha tıbbın konusu,AYNI GÜNDE BİRDE 24 SAAT KURAN OKUYAN HAFIZIN HABERİ YAYINLANDI Kİ BENECE KİMİN HESAPLAŞMASI BİLMİYORUM AMA birbirinin kirli çamaşırlarını serme olayı var işin içinde,HÜSEYİN ÜZMEZ BU YAŞA KADAR çiçek mi suluyormuş, yapsa o zaman yapardı, genede insan olduğu için kayırmayalım, bazen insan şaşırabiliyor,kanunun dışına çıkan suçludur.
    Cevapla
  • tahir toptaş 15 yıl önce Şikayet Et
    ali kırca yı unuttular. bu komplolar daha öncede yapıldı müslüm gündüzlere ve nice imanlı kişilere hüseyin abi gibi kendini vatanına milletine ve dinine adamış biri asla yapmaz ve buda o vatan hayınlarının elinde patlayacak
    Cevapla
  • oktay çıkmaz 15 yıl önce Şikayet Et
    vakit gazetesi aldığın ahların karşlığı seni vurdu. İftira imiş sevsinler sizi emniyet ergenekoncuları tutuklarken iftira olmuyor hüseyin üzmezi 2 aylık takip sonucu yakalayınca iftra oluyor eyy vakit gazetesi bugüene kadar çok ah aldın karşılığını aldın sonunda iftira demekle bu iş olmuyor .Teknoloji gelişkin artık her halt ortaya çıkıyor bunu asla unutma
    Cevapla
  • Ersin Kartal 15 yıl önce Şikayet Et
    Bu yeni birşey değil, çamur yeryüzünden silinmedi.. Hiç şaşırmadım. Gene bir komplo ile karşı karşıyayız. Adam evli, üstelik yaşli, karısı da genç. Şimdiye kadar böyle bir hadisesi de olmamış. Zamanlama ve Akit gazetesinin yazarı olan birinin bu işe kurban edilmek istenmesi düşündürücü değil mi? Siz ey din düşmanları, sizinle mücadelemiz bitmedi, sonunda inananlar galip gelecek. Güneş balçıkla sıvanmaz, Allah nurunu tamamlayacak, sonunda kaybeden gene siz olacaksınız.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Adana Demirspor - Galatasaray! CANLI
Son dakika haberi: Okullardaki yeni müfredat modeli açıklandı