Okul müdürünün attığı tokattan 14 yıldır felçli

Bolu'nun Mengen ilçesinde 14 yıl önce okul müdüründen yediği tokat sonrası beyin kanaması geçirerek felç olan 28 yaşındaki İbrahim Akkaş'ın tüm ihtiyaçlarını annesi karşılıyor.

Okul müdürünün attığı tokattan 14 yıldır felçli
Okul müdürünün attığı tokattan 14 yıldır felçli
GİRİŞ 12.05.2008 08:35 GÜNCELLEME 12.05.2008 08:35
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Bedensel ve zihinsel engelli oğlunu bir an olsun yalnız bırakmayan 49 yaşındaki anne Ayten Aktaş, 'Oğlum bir tokat yüzünden yatağa mahkum oldu. Tokat atan, bu şekle gelmesine sebep olan okul müdürü 4 yıl 8 ay Bolu Yarı Açık Cezaevi'nde yattıktan sonra serbest kaldı. Benim oğlum 14 yıldır yatağa mahkum. Oğlumun mahkumiyeti ne zaman bitecek, bunun hesabını kim verecek?' dedi. Anneler Günü'nün 15 yıldan bu yana kendisine acı verdiğini dile getiren Ayten Aktaş, 'Herkesin oğlu, kızı Anneler Günü'nü kutluyor. Benim oğlumun da Anneler Günü'mü kutlamasını, elimi öpmesini ve bana çiçek vermesini isterdim.' dedi.

Mengen Lisesi öğrencisi İbrahim Akkaş'ı 30 Aralık 1993'te odasına çağıran müdür Zihni Y.'nin öğrenciye tokat attığı belirtilmiş, sonrasında rahatsızlanan İbrahim'in beyin kanaması geçirdiği tespit edilmişti. Ameliyata alınan Akkaş, yapılan tüm müdahalelere rağmen felç geçirerek, bedensel ve zihinsel engelli bir şekilde yatağa mahkum olmuştu.

YORUMLAR 3
  • ahmet arslan 15 yıl önce Şikayet Et
    allah cc yardımıcınız olsun hanımefendi. gerçekten zor bir durum, bu konuda milli eğ.bak.ilgi ve yardım mecburiyeti var. mecburi eğitim esnasında
    Cevapla
  • Ali Yilmaz 15 yıl önce Şikayet Et
    neden?. neden hep cagre tokatta, bir müdür ögrenci hata yaptiysa baska türlü cezalandiramiyor mu, o kadar aciz mi, vicdani varsa müdürde vicdan azabi ile yasasin... hatasiz kul olmaz, her insan hata yapabilir, Allah affedicidir de sizlere ne oluyor...
    Cevapla
  • yasin sarıhan 15 yıl önce Şikayet Et
    Allah şifa versin, zor gerçekten... Teyzeciğim beyin ne iş yapar? ben olsam o müdüre o 14 yılı 1 dakikada yaşatmaz mıyım?!!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Azerbaycan'dan son dakika Fransa duyurusu: Olacaklardan bizi sorumlu tutmasın!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öğretmene şiddet açıklaması