'Kutlama yemeğinde' parti planları

Faruk Loğoğlu'nun Portakal Çiçeği Sitesi'ndeki evinde Sezer'in onuruna verdiği akşam yemeğine katılanlara 'Parti kurun, halkın karşısına çıkın' çağrısı yapıldı.

'Kutlama yemeğinde' parti planları
'Kutlama yemeğinde' parti planları
GİRİŞ 13.06.2008 08:55 GÜNCELLEME 13.06.2008 08:55
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Ali Eyvaz'ın haberi


Emekli Büyükelçi Faruk Loğoğlu'nun 10. Cumhurbaşkanı Sezer onuruna Portakal Çiçeği Konutları Piyade Sokak'taki evinde verdiği ve TBMM eski Başkanı Hikmet Çetin, Yargıtay eski Cumhuriyet Başsavcısı Sabih Kanadoğlu, Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nusret Aras ve Hacettepe Üniversitesi eski Rektörü Tuncalp Özgen'in katıldığı yemekten yeni bir siyasi oluşumun doğmakta olduğu yorumları yapılıyor.


HALKIN KARŞISINA ÇIKSINLAR

Eski bakanlardan Hasan Celal Güzel, “Sayın Loğoğlu'nun evindeki o yemeğe katılan kimselerle birlikte, başörtüsü kararının altına imza koyan 9 Anayasa Mahkemesi üyesinin görevlerinden istifa edip siyasete atılmaları gerektiğini düşünüyorum' dedi. Yemeğe katılanlara açıkça halkın karşısına çıkıp siyaset yapmalarını tavsiye eden Güzel, “Anti demokratik şekilde birtakım ulusalcı güçlerle işbirliği yaparak, darbecilere selam çakarak iktidarı nasıl olsa ellerinde tuttuklarını düşünüyorlar. Onun için bir meşru siyasi parti yoluna gideceklerini sanmıyorum. Ama parti kurarlarsa halkın bu görüşlere ne kadar tevessül ettiği de görülecektir. Partinin adı da Portakal Çiçeği olabilir” dedi.

28 ŞUBAT'IN PARTİSİ HÜSRANLA BİTTİ

28 Şubat sürecinin en önde gelen aktörlerinden Yekta Güngör Özden, Vural Savaş, Mümtaz Soysal ve Osman Özbek'in başlattıkları siyasi parti süreci tam bir fiyaskoyla sonuçlanmıştı. Cumhuriyetçi Demokrasi Partisi adıyla kurulan parti, kısa süre sonra kurucularının aralarında fikir ayrılığına düşmeleri sonucu, henüz genel merkez düzeyinde iken, bir seçim bile görmeden 2004 yılında parçalanmış, daha sonra da fiili varlığı son bulmuştu.


(Yeni Şafak)

YORUMLAR 14
  • MUSTAFA VARICI 15 yıl önce Şikayet Et
    kaç oklu olacekmiş merak ettim de.nasıl olsa o okları biz geri havale ediyoss :)).
    Cevapla
  • nurettin gül 15 yıl önce Şikayet Et
    Kim YAPARSA...!!!. Kim olursa olsun ,sadece şunu demek istiyorum..!!!Bu milletin kaderiyle oynayanların mutlaka bir gün felaketlere duçar olacaklrını görür gibi oluyorum...Acaba nasıl bir hesab verecekler.!!!!Bu millete hain olan kim olursa olsun,ancak şöyle denilebilir...Zalimler için yaşasın Cehennem ..!!!!
    Cevapla
  • Abdullah Musaoğlu 15 yıl önce Şikayet Et
    Vatan severler!!!. Vatanseverliği ve laikliği babalarının mirası sanıp, cumhuriyete sahip çıktığını iddia edenler, Allah aşkına bu millete hangi hizmeti yaptılar, biri açıklasın? Baraj mı yaptılar, yol, su, köprü, fabrika, hangi hizmeti sundular? Evet bunların devr-i sadetlerinde milletin bankaları talan edildi, milli varlığımız tuz ile buz oldu. Şimdi bunlar neyi kurtarmaya çalışıyorlar? Beyler bunlar sadece iktidarını düşünüyorlar. Bu millet kendisine hizmet etmeyene iktidarı vermez. Atatürk bir ülke kurtardı, siz neyaptınz
    Cevapla
  • serdar kopan 15 yıl önce Şikayet Et
    kurarlar ama bir şartla bay güzel. onların kasasına da 2 milyar dolar koyun o zaman eşit şartlarda yarışırlar o çok sevdiğin partiyle ve başkanıyla...şark kurnazı basit söylemler bunlar bay güzel...basit...
    Cevapla
  • UyutulanNesil 15 yıl önce Şikayet Et
    Ciksinlarda görsünler !!!!. Dünyanin kac bucak oldugunu??? O talimat verenler aslinda ciksinlar parti kurarak halkin karsisina!!! Öyle kacak güresmekle, piyonlari öne sürmekle olmaz!!! O kadar inaniyorlarsa kendilerine ve fikirlerine baskalarini degil kendilerini siyaset sahnesine koysunlar!!! Bence et kemige dayandi!!! Herkez sokaga dökülmeli!!! Asil Cumhuriyet Mitingleri nasil olur gösterilmeli!!!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Okan Buruk, Hakim Ziyech'i duyurdu!
Kassam Tugaylarından İsrail'e 'Rajum' sürprizi! İsrail karargahına peş peşe fırlatıldı