Erzurum'a çamur yağdı

Erzurum şehir merkezine akşam saatlerinde yağmurla karışık çamur yağdı. Meteoroloji yetkilileri ise olayı şöyle yorumladı:

Erzurum'a çamur yağdı
Erzurum'a çamur yağdı
GİRİŞ 16.06.2005 00:00 GÜNCELLEME 16.06.2005 00:00

Araçlar çamurdan bir görünüm kazanırken, meteoroloji yetkilileri çamur yağmurunu normal bir meteorolojik olay olarak nitelendirdi.

Erzurum'a yağmurla birlikte çamur yağdı. Vatandaşlar çamur yağmuru karşısında şaşkınlık geçirdi. Yağmur öncesinde gökyüzünün sarı ile gri arasında bir renge büründü. Öğle saatlerinde başlayan yağmur yağışı akşam saatlerinde yerine çamura bıraktı. Çamur yağışı nedeniyle araçlar çamurdan bir görünüm kazandı.

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü yetkilileri çamur yağmurunu normal meteorolojik bir olay olarak değerlendirdi. Meteoıroloji yetkilileri normal toz kümelerinin rüzgarın etkisiyle gökyüzüne doğru çıkması ve yağışlarla birlikte yere inmesinin çamur yağışına neden olduğunu belirtti. Aynı yetkililer çamur yağışlarının Erzurumşehir merkezinde geçen yıl da rastlandığına işaret ederek, 'Yılda bir iki kere Erzurum'a toz kümelerinin neden olduğu çamur yağıyor' dedi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türkiye ve Almanya'dan İsrail'e uyarı niteliğinde açıklama
Dünya ekonomik büyümesine katkı sağlayacak ülkeler açıklandı! Türkiye kaçıncı sırada?