Güney Kore'den Kuzey'e zeytin dalı

Güney Kore Devlet Başkanı Lee Myung-bak, ilişkileri geliştirmeye istekli olması durumunda Kuzey Kore ile içten görüşmelere açık olduklarını söyledi.

Güney Kore'den Kuzey'e zeytin dalı
Güney Kore'den Kuzey'e zeytin dalı
GİRİŞ 22.02.2012 09:56 GÜNCELLEME 22.02.2012 09:56

Lee, düzenlediği basın toplantısında, Kuzey Kore'nin yeni lideri Kim Jong Un'un daha iyi bir gelecek için değişim şansına sahip olduğunu ifade etti.

Koreler arası ilişkilerde Seul'ün sabırlı olacağını bildiren Lee, Kuzey Kore'nin görüşmeler için samimi tutum takınması halinde Seul'ün bundan memnun olacağını ve Pyongyang ile samimi olarak görüşeceğini kaydetti.

Kuzey Koreli ve Amerikalı temsilciler Pyongyang'ın nükleer programıyla ilgili görüşmeleri yarın Çin'in başkenti Pekin'de yapmayı planlıyor. Kuzey Kore, uzun süre ülkeyi yöneten lideri Kim Jong İl'in Aralık ayında ölmesinden bu yana Seul'un görüşme önerilerini reddediyor.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • dudu durdu 14 yıl önce Şikayet Et
    kuzey kore sürekli sahte dolar basıyormuş. 100 ve 50 dolar banknotlara ajanlar süperdolar diyor çünkü sadece abd merkez bankasındaki cihazlar bunları tespit edebiliyormuş, güney kore dikkatli olmalı güney üzerinden piyasaya sürebilirler. çinin kasasındaki dolarların bir kısmı bunlardan olabilir.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Pakistan son dakika duyurdu! ABD ve İran resmen anlaştı! İmzalar o ülkede atılacak
İran'dan sevindiren haber! Pezeşkiyan 'Komşu ülkeler' deyip ilan etti! Sürpriz gelişme...