Haşim Kılıç deftere ne yazdı?

Anayasa Mahkemesi'nin kuruluşunun 52. yıl dönümü nedeniyle Başkan Haşim Kılıç, Anayasa Mahkemesi üyeleri ve raportörler Anıtkabir'i ziyaret etti.

Haşim Kılıç deftere ne yazdı?
Haşim Kılıç deftere ne yazdı?
GİRİŞ 24.04.2014 11:02 GÜNCELLEME 24.04.2014 11:33
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Kılıç ve beraberindekiler, Aslanlı yoldan yürüyerek, Atatürk'ün mozolesine geldi. Kılıç'ın mozoleye çelenk bırakmasının ardından, saygı duruşunda bulunuldu. 

Anı fotoğrafı çekilmesi sonrası Kılıç, Misak-ı Milli Kulesi'nde Anıtkabir Özel Defteri'ne şunları yazdı:
"Yüce Atatürk, temel hak ve özgürlüklerle insanlık onurunun koruyucusu olan Anayasa Mahkemesi kuruluşunun 52. yıl dönümünde üyeleri ve raportörleri olarak huzurundayız. Anayasa Mahkemesi'nin, hayata geçirilen bireysel başvuru yolu sayesinde Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının özgürlük alanını genişleten anlayışı, devletin ve milletin bölünmez bütünlüğüne olan sarsılmaz inancı ve kararlılığıyla milletimizin güvencesi olmaya devam edeceğini yineliyoruz. Ruhun şad olsun."

YORUMLAR 4
  • muhalif 10 yıl önce Şikayet Et
    Millet de diyor ki. Malum atasözünü hatırlatalım size, kadı-anne konulu. Sizin gibi güvence olmaz olsun. Gölge etmeseniz, ne haliniz varsa görün diyeceğiz de, gölgeniz aslınızdan kat kat büyük.
    Cevapla
  • YenilmezO 10 yıl önce Şikayet Et
    Allah bunlara gün versin fırsat vermesin. Bu adamların kendi menfaatleri için yapmayacakları şey yok, millet, vatan hak getire. Bu ülkeyi, hatta bu ülkenin 10 katını bize emanet eden atalarımızdan hiç bahseden yok. Biz ağaç kovuğundan mı çıktık kardeşim, bizim-szin atanız, dedeniz yok mu? Bir Allah kulu da çıksın Yavuzlara, Fatihlere, Kanunilere, Osmanlara, Orhanlara dua etsin, iki satır minnettarlığını yazsın. Koskoca dağı görmüyorsunuz, dağdaki bir ağacı abartıyorsunuz.
    Cevapla
  • serdar demir 10 yıl önce Şikayet Et
    AYM VESAYETİ Mİ GELİYOR?. Askeri vesayet gitti şimdi bunların vesayeti geldi.. sonumuz hayrola..
    Cevapla
  • Ben kendim 10 yıl önce Şikayet Et
    Kamal de ne sevinmiştir ama.... Yazın yazın, tarih de sizin halinizi yazsın.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Beşiktaş'a Ernest Muci piyangosu! İngiliz devi dudak uçuklatan rakamla geliyor
The Economist yazdı: Dolar hakim olsa da çöküş yakın