Fatih Erbakan'dan hükümete övgü

Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Başdanışmanı Fatih Erbakan, hükümetin inanç özgürlüğü, başörtüsü, imam hatip liseleri ve kuran kursları konularında olumlu adımlar attığını söyledi.

Fatih Erbakan'dan hükümete övgü
Fatih Erbakan'dan hükümete övgü
GİRİŞ 24.03.2013 06:38 GÜNCELLEME 24.03.2013 06:38
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Fatih Erbakan, Saadet Partisi (SP) Muş İl Başkanlığı tarafından düzenlenen 'Türkiye'de ve Dünyada Neler Oluyor' konulu konferansa katıldı.

Muş Düğün Salonu'ndaki konferansa katılan Erbakan, konuşmasına babası rahmetle Necmettin Erbakan'ın öğrencilerinin 10 yıldır iktidarda olduklarını hatırlatarak başladı.

Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Başdanışmanı Fatih Erbakan, hükümetin inanç özgürlüğü, başörtüsü, imam hatip liseleri ve kuran kursları konularında olumlu adımlar attığını söyledi. Erbakan, "Bu insanlar her ne kadar gömleklerini çıkarsalar da yanlış yollara tevessül etseler de içlerinde küçük de olsa bir Milli Görüş tabanını muhafaza ediyorlar. Bu Milli Görüş damarı sebebiyle özellikle son birkaç senedir bazı olumlu adımlar atıyorlar. Bu olumlu adımları görmek herkesin hakkını teslim etmek Milli Görüşçüler olarak bizim vazifemizdir. " dedi.

YORUMLAR 3
  • hasangulten 11 yıl önce Şikayet Et
    BABASINA ÇEKMEMİŞ. Önce aile içi miras kavgası,ardından AKP ye övgü... yarın birgün AKP den vekil adayı olursa şaşırmamak lazım.nerde rahmetli Erbakan, nerde oğlu.
    Cevapla
  • tuncay dilekoglu 11 yıl önce Şikayet Et
    YİGİDİ ÖLDÜR HAKKINI YEME . işte milli görüş bu iyi yapılana iyi kötüye kötü demeyı bilmeli her kım olursa olsun zaten mecliste AKP ye muhalefet yapan yok akp ye SAADET partisi gibi muhalefet yapacak bir parti lazım inşallah hepsi olur digerleride bizim siyasetçilerimiz ama görüyorumki olana da hayır olmayanada hayır diyorlar proje ureten yok başbakan bunu açık açık söylüyor zaten saygılarımla
    Cevapla
  • Abdullah Öz 11 yıl önce Şikayet Et
    çıkarılan gömlek,Erbakancılık gömleğidir.... Reel olmayan,hayali,statükocu ve ütopik Erbakancılık gömleği çıkarılmıştır...İyi ki de çıkarılmışdır.Allah'ın verdiği aklı,muhakemeyi,iradeyi hür olarak kullanmak yoluna gidilmiş,sabır,cesaret,metanetle yürünmüştür.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye gölge oyununda bir adım öne çıktı! İstihbarat aparatları panikledi
İnsansız kara aracı BARKAN, yeni silahıyla sahada