Kazlıçeşme'nin ak sakallı dedeleri ilgi odağı oldu

AK Parti'nin pazar günü yaklaşık 1, 5 milyon kişikilk mitinginde deyim yerindeyse 7'den 70'e bir katılım oldu.

Kazlıçeşme'nin ak sakallı dedeleri ilgi odağı oldu
Kazlıçeşme'nin ak sakallı dedeleri ilgi odağı oldu
GİRİŞ 18.06.2013 14:17 GÜNCELLEME 18.06.2013 14:54
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Haber ve Fotoğraf: Ferhat Esnek

Erdoğan'ın Cumuhriyet tarihinin en büyüğü diye tanımladığı Kazlıçeşme mitingine resmi olarak 1 milyon 200 bin kişi katıldı.

Ancak katılım sayısı sadece miting alanıyla sınırlı kalmadı ve Zetinburnu, Bakırköy ve Topkapı yönlerinde yüzbinlerce kişi alana giremedi.

Gelenler arasında ünlü isimlerin yanında 80 yaşını aşmış dedeler de vardı.

El ele tutuşup birbirlerine destek olarak mitinge gelen ak sakallı dedeler 'Allah ülkemizi korusun. Başbakanımıza destek olmak için geldik. Yalnız değilsin demeye geldik. Onu yedirmeyiz' dediler.

HABER 7

YORUMLAR 22
  • Fatih 10 yıl önce Şikayet Et
    Millet delikanlı görsün.. Emmim benim, Allah size sağlık, sıhhat, afiyet, hayırlı uzun ömür versin. o çapulcuların alayını sizin sakalınızın bir teline değişmem.
    Cevapla
  • celal sevindir 10 yıl önce Şikayet Et
    Celal. Allah sizlere sağlıklı güzel günler nasip etsin gücünüzü artırsın.saygıyla ellerinizden öpüyorum Sayın Başbakınımıza sahip çıkmak için orda olmanız çapulcuları hayata küstürmüştür kesin.:) Bu Millet artık onların ne tür oyunlar oynadığını çok net görebiliyor,80 yıl bu milleti gelişmiş toplumlardan nasıl geri bıraktılarsa yine o kirli oyunlarını oynamak istediler ama artık millet uyandı görmek isteyenler kazlı çeşmeye bakacaklar saygılarımla.
    Cevapla
  • SERDAR ERDEM 10 yıl önce Şikayet Et
    slm. sonuna kadar Tayyip Baba , Allah senden ve etrafından razı olsun , bakma sen bu ne dediğini bilmeyen ahmaklara yoluna devam et . biz senleyiz ..
    Cevapla
  • gündüz feneri 10 yıl önce Şikayet Et
    bakakal. arkadaşlar biz bakkala gitmeye mecburuz neden mi çünkiii bizim bakkal filmlerde hep pirincin içine taş karıştıran olarak gösterildi :)) sen avm ye gitmeyeceksin de nereye gideceksin. e bakkallarda buna uyunca iş çığırından çıktı :)) lafım tabi ki meclisten dışarı. ne bakkallar bilirim bedava aldığım o kadar şey vardır selam vardır sabah vardır. avm de selam verince öküz gibi bakarlar .soyut kavanoz gibi bir ortam... hadi bu olaydan sonra bakkallar kendine gelsin ! nerdeee
    Cevapla
  • mubinkoçal 10 yıl önce Şikayet Et
    onur . bir milletin onuru herşeyden onemlidir yahudiye dileneceğimize,yahudi kuruluşuna borç için yalvaracağımıza ,yahudilerle birlik olup ülkede kaos çıkaracağımıza,yahudinin esareti altına yaşıyacağımıza,benzini pahalı kullanalım onemli değil az kullanırız bakkaldan ekmek almaya arabayla gitmeyiz ,bu ülkede benzın pahalı diye hiç şikayet etmeye hakkımız yok bir bakın banka kredisiyle araç alanlara yuzde doksanı kirada oturuyor ,saltanata alışmışız trafiğe çikan araçların çoğunda şofordan başka kimse yok çalışıp para artırıp ev almaya bakmıyoruz krediyle araba alıyoruz çalış ver bankaya sonrada şikayet et benımde hususi aracım var çok az benzin tuketiyor çünkü boşuna gezmiyorum hususiye benzin 5 değil 15 tl olması lazım ki saltanattan belki kendimizi geri çekerız
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İtalya'da İkinci Dünya Savaşı alarmı! 36 bin kişi tahliye edildi
Selçuk Bayraktar yeni gelişmeyi duyurdu: Gökte Akıncı, denize Albatros!