Ömer Dinçer: Sarıgül İstanbul'u taşıyamaz

Eski Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, Mustafa Sarıgül'ün vizyon itibarıyla İstanbul'u taşıyabilecek durumda olmadığını ileri sürdü.

Ömer Dinçer: Sarıgül İstanbul'u taşıyamaz
Ömer Dinçer: Sarıgül İstanbul'u taşıyamaz
GİRİŞ 09.11.2013 16:38 GÜNCELLEME 09.11.2013 16:38
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

İsminin verildiği okulun açılışını yapmak ve bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere memleketi Karaman'a gelen eski Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, ilk olarak Karaman-Konya yolu üzerinde hizmete geçen Oto Galeriler Sitesi'ni ziyaret etti. Burada esnafla sohbet ederek sorunlarını dinleyen Dinçer, daha sonra Karaman Valiliği'ne geçti. Burada basın mensuplarının CHP'nin İstanbul'dan belediye başkan aday adayı olan Mustafa Sarıgül'ün seçimdeki şansını sormaları üzerine Dinçer, "Ben çok şanslı görmüyorum. Çünkü İstanbul geneline bakıldığında belki Şişli için Sarıgül ideal bir aday idi. İstanbul'un geneli için bakıldığında hem halkın desteğini alma konusunda çok yeterli olmayacağını düşünüyorum, hem de vizyon itibarıyla İstanbul'u taşıyabilecek durumda olmadığı kanaatindeyim" dedi.

"BİRİNCİ AK PARTİ OLUR"

Yerel seçimlerde AK Parti'nin yine birinci parti olacağını belirten Dinçer, "Seçimler için şimdiden bir şeyleri kestirmek çok zor. Biliyorsunuz yerel yönetimlerde partinin oyu ve gücü kadar yerel adayların gücü de sonuçta belirleyici oluyor. Eğer siz meseleye genel idare meclisi üyelikleri ve İl Özel İdaresi ile alakalı boyutu ile bakarsanız AK Parti'nin birinci çıkacağını söylemem mümkündür. Biz doğrusu çok ümitliyiz ve hazırlıklıyız ama şimdiden belediye seçimleri ile ilgili bir tahmin yürütmek henüz erken, adaylar bir ortaya çıksın ve vatandaşın tepkilerini görmekte yarar vardır" diye konuştu.

Dinçer, daha sonra bir iş yerinin açılışını yaptıktan sonra isminin verildiği okulun açılışını yapmak üzere merkeze bağlı Boyalıtepe köyüne gitti. Dinçer'e gezisinde TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Karaman Milletvekili Lütfi Elvan ile Karaman Valisi Murat Koca da eşlik etti.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 14
  • Huseyin TÜRKER 10 yıl önce Şikayet Et
    DİNÇER Mİ?. M. Sarıgüle hamallık konusunda laf atan bu zat, nerenin ve hangi işlerin taşınmasında başarılı olmuş ki başkasına laf atıyor. Meşhur bir atasözü vardır: DİNİME KÜFREDEN MÜSLÜMAN OLSA BARİ". Valla biz DİNÇER'in uhdesine tevdi edilen görevleri taşıyamadığını, enaniyet sahibi biri olduğunu, kendisini dev aynasında görüp başkalarını kötülediğini, azarladığını, hor gördüğünü, bu yüzden da başarısız olduğunu bizzat görüp yaşadık. Birileri kendisini İçişleri Bakanı olarak görmek istiyor. Bir orası kaldı batmayan, karıştırılmayan. Bence bu vatandaş ABD başkanı olmalı ki dünyanın bozulmayan yeri kalmasın. Ömer efendi gibi kendisini bir şey sanıp başında bulunduğu şirketini batıran çok örnekler var şu alemde. Alın isteyenler hayrını görsün, tabiki görebilirlerse......
    Cevapla
  • formator 10 yıl önce Şikayet Et
    milli eğitimi ne hale getirdin. milli eğitimde öğretmenden brokrataka kadar hiç kimse dinçeri sevmez. bundan dolayı başbakan ondan görevi aldı. neden alındığını sorgulayan var mı? başarılıysa devam etseydi
    Cevapla
  • veysi kocakelci 10 yıl önce Şikayet Et
    sn .BA KANIM. ben chp'li degilim ama sizde bakanlığınız döneminde koltuğun hakkını veremediniz buna milli eğitim camiası şahittir
    Cevapla
  • Ahmet Gül 10 yıl önce Şikayet Et
    Çok doğru tesbit !. ben feriköylüyüm yani sarıgül bizimde başkanımız, yaptığı tek şey cenazeleri köylerine götürmek için vatandaşa araç tesis etmek !
    Cevapla
  • Mlym 59 10 yıl önce Şikayet Et
    CHP Şov'un gerisinde kaldı. Daha önce ŞOV yapanları gördük, ŞOV yaparak idareci olunmaz.Sarıgül başkan adayı değilde parti lideri gibi illeri dolaşıyor adamın derdi istanbula başkan olmak değil CHP'ye genelbaşkan atanmaktır ŞOV'larla kendinizi kandırmayın CHP Sarıgül'ün gerisinde kaldı GÖRMÜYORMUSUNUZZ.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kylian Mbappe ayrılığı resmen açıkladı
İl il en uzun yaşam süresinin olduğu şehirler belli oldu! İşte illere göre yaşam süreleri