Elin İngilizinden CHP ve Erdoğan itirafı

İngiliz Economist dergisi, AK Parti'nin elde ettiği güçlü desteğin, Başbakan Erdoğan'a cumhurbaşkanlığı yolunu açtığını yazdı.

Elin İngilizinden CHP ve Erdoğan itirafı
Elin İngilizinden CHP ve Erdoğan itirafı
GİRİŞ 01.04.2014 01:21 GÜNCELLEME 01.04.2014 09:22
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Başbakan Erdoğan'ın paralel yapıya yönelik 'İnlerine gireceğiz' sözlerine dikkati çeken dergi, "Erdoğan'ı devirmeye yönelik bir kampanyanın parçası olan bant kayıtlarının CHP'nin oylarını yükseltemediğini" belirtti.

''KILIÇDAROĞLU GİDEBİLİR''

'Eski Kemalistler'in CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu devirmeye çalışabileceğini kaydeden dergi, Kılıçdaroğlu'nu destekleyen bir milletvekilinin, ''Şimdiden altına odunları hazırladılar, benzini döktüler, şimdi de kibriti çakacaklar'' dediğini aktardı.

Dergiye göre, seçimlerin bir başka kazananı da BDP oldu. Economist, BDP'nin eline geçen kent sayısının sekizden 11'e çıktığını vurguladı.

''SARAY DARBESİ İHTİMALİ ARTIK ZAYIF''

"Kılıçdaoğlu'nu eleştirenler, CHP'nin utanç verici yenilgisinin ana nedeni muhafazakar ve Kürtleri cezbedememesi. Ancak Türkiye'de sol hiçbir zaman oyların üçte birinden fazlasını alamadı. Erdoğan'a en güçlü muhalefet kendi partisi içinden gelebilir. Fakat dünkü seçimlerden sonra bir saray darbesi artık daha da uzak bir ihtimal."

YORUMLAR 13
  • bgungor 10 yıl önce Şikayet Et
    Dış güçler ve biz unuttuk Tarih oldular.. Denediler tutmadı TÜRKİYE seçimde hoca ve cemaat i sildi unuttu,Dış mihraklar kullandı gücü ve etkinliği olmayınca Hocayı çabuk dışladı,bu Örnek olsun kapak olsun hainlere ,TÜRK ulusu milliyetçi ve muhafazakardır, dini de İSLAM dır Bilmeyenlere duyurulur.devletimize yanlışı bu millet gördü ve dersini verdi,
    Cevapla
  • Abdullah Öz 10 yıl önce Şikayet Et
    Sadece İftira ve yalan ile bir başarı elde edebilirsiniz,diye akıl vermiş bir eski politikacı bunlara.... O eski politikacının ,çok kurt olduğuna iman ettiklerinden,dediği taktiği izlemişler..Kirli İttifak'ın bilinmeyen aktörlerini bilmek ,bu milletin hakkı...
    Cevapla
  • Abdullah Öz 10 yıl önce Şikayet Et
    Üreten,Sanayi ve Ticaret yapan,İhracat yapan ,Reel Piyasada çalışanların çok olduğu illerde... . Ak Parti oy oranı çok daha yüksek...Sayayım: İstanbul,Kocaeli,Sakarya,Bursa,Konya,Denizli,Uşak,Kayseri,Gaziantep,Düzce...Ekonomik İstikrar,Büyüme,Güçlü ve Müreffeh Türkiye'nin zıttının ne olduğunu en çok üreten,hazineden geçinmeyen eel kesim çalışanları bilir...Zira,1993-2002 arasındaki acı faturaları,bu reel kesim ödedi.. Hazineden geçinmelilerin ne Üreten Türkiyeden, ne de Dünya rekabetinden haberleri bile yok..İlgileri,zaten yok...Bu konuda, bir Anadolu çiftçisi bile pek çok prof.'dan,politikacıdan,Beyaz Türk işadamından,sanatçıdan vs.vs..daha ilgili, ferasetli ve aydındır...
    Cevapla
  • Tkyrkyyldz 10 yıl önce Şikayet Et
    Sayin T.c bu zaferde . Türkiyeyi uyandıran Tv programcılarını gastecileri ve Tv lerde bıkmadan usanmadan dogruları anlatanları unutmayalım ..Onlar zaferın gizli mimarlarıdır ..Allah hepsinden razı olsun..
    Cevapla
  • mert mert 10 yıl önce Şikayet Et
    iftira ve yalan kampanyasi yaparak darbe girisiminde bulunan paralelciler. ve onlarin taseronlarin etekleri tutusmus gazeteler bakilirsa. bu millet Basbakan Erdogana olan güvenini yeniden tazeledi. iftiralari ve YALAN KAMPANAYASINI silip süpürdü bu millet. ancak, bu millet SADECE destek icin Basbakan Erdogani ikdidara tasimadi. bu millet ayni zamanda bu derin yapilanmanin, paralel yapilanmanin ve vesayetcilerin belini kirmasini istiyor artik. onlari bertaraf etmesini istiyor. bir dahaki secimlere kadar birakmasini istemiyor. biz millet olarak gerginliklerin bitmesini istiyoruz artik. bu yüzden bu derin yapilanmanin ve vesayetcilerin bir sonraki secimlere kadar BERTARAF olmasini istiyor !!! bunu icin her zaman Basbakan Erdoganin YANINDAYIZ !!! her ne olursa olsun !!! ama secim malzemesi olmasini istemiyoruz artik. secim malzemesi SADECE icraat olsun bundan sonra !!! nasilolsa bu milletde icraate bakiyor. YALANCILARIN ve vesayetcilerin masallarina degil !!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Göktaş: Evlilik kredisinde ilk ödeme 21 Mayıs'ta
CHP'li belediyede bir 'akraba ataması' daha: Eşini daire başkanı, kardeşini müdür yaptı!