Pomem mağdurları Erdoğan'a ulaştı

POMEM öğrencileri olarak seçilen daha sonra iptal mağduriyeti yaşayan 3 bin 300 üniversite mezunu sonunda Recep Tayyip Erdoğan'a ulaştı.

Pomem mağdurları Erdoğan'a ulaştı
Pomem mağdurları Erdoğan'a ulaştı
GİRİŞ 29.07.2014 13:53 GÜNCELLEME 29.07.2014 13:53
Bu Habere 93 Yorum Yapılmış


Ekim 2013'te yapılan 13. Dönem Polis Meslek Eğitimi (Pomem) mülakatında 14. Dönem Pomem adayları olarak belirlenen ancak aradan geçen 7 ayın sonunda iptal mağduriyeti yaşayan üniversite mezunu adaylardan hakkını aramaya devam eden yaklaşık 700 mağdur aday sonunda Cumhurbaşkanı Adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a ulaşmayı başardı.

Haklarının sonlandırıldığı Mayıs ayından bu yana Erdoğan'dan yardım bekleyen ve bugüne kadar Hüseyin Çelik, Süleyman Soylu, Efkan Ala gibi isimlerin yanı sıra bir çok milletvekiliyle de görüşerek mağduriyetlerini anlatan adaylar, yoğun uğraşlar sonunda Erdoğan'a seslerini duyurdu.

Ramazan Bayramı'nın ilk günü Kısıklı'daki evinden çıkarken Erdoğan'a ulaşan mağdur adayların temsilcileri, mağdur olduklarını ve kendilerinden yardım beklediklerini söyledi. Ayrıca mağduriyetlerini anlattıkları mektupları Erdoğan'a verdi.

Yargıda da hakkını arayan yaklaşık 700 aday, mağdur olduklarını ifade ederek hükümetten yardım beklediklerini ifade ediyor.

YORUMLAR 93
  • feyyaz çiyim 9 yıl önce Şikayet Et
    BÜYÜK USTA sesimizi duy !!!. Sayın Başbakanımız ve müstakbel cumhurbaşkanımız bizi dinleyip mağduriyetimizi gördüğünüz için çok teşekkür ederiz..Bu haklı davamıza sarılan 700 POMEM MAĞDURU GENÇ olarak vatanımıza hizmet etmeye hazırız ve KAZANILMIŞ HAKKIMIZIN geri verilmesini istiyoruz...Bizler ve ailelerimiz bir an önce ADALETİN tecelli etmesi için dua ediyoruz,.
    Cevapla
  • feyyaz çiyim 9 yıl önce Şikayet Et
    14.dönem polislik ( pomem) sınavını kazanıp magdur olanlar BÜYÜK USTA RTE den yardım istiyor. Sayın Başbakanımız ve müstakbel cumhurbaşkanımız bizi dinleyip mağduriyetimizi gördüğünüz için çok teşekkür ederiz..Bu haklı davamıza sarılan 700 POMEM MAĞDURU GENÇ olarak vatanımıza hizmet etmeye hazırız ve KAZANILMIŞ HAKKIMIZIN geri verilmesini istiyoruz...Bizler ve ailelerimiz bir an önce ADALETİN tecelli etmesi için dua ediyoruz,.
    Cevapla
  • yiğit büyük 9 yıl önce Şikayet Et
    BAŞBAKANIMIZ YARDIM EDECEKTİR. değerli devlet büyüklerimiz bizi mağdur etmeyecektir biz bu vatana ihanet etmedik vatan hainliği etmedik polis olmak için can attık sadece allahın izniyle yalnışlık düzeltilecektir
    Cevapla
  • ali yürür 9 yıl önce Şikayet Et
    üniversite mezunu polislik (POMEM) sınavını kazananlar artık çözüm istiyor.. devletin her mertebesinden ulaşmadığımız insan kalmadı. 10 ay oldu hala bekliyoruz. kimseye en ufak terbiyesizlik yapmadık. ve en sonunda başbakana ulaşmayı başardık. haklılığımız hem EGM 'nin yapmış olduğu resmi duyurulara göre hem de T.C. anayasasına göre apaçık ortadadır. üniversiteni okumuş devletine en ufak saygısızlığı olmamış, yapılan polislik sınavını kazandığı halde iptal edilen tertemiz polis adaylarıyız. artık çözüm istiyoruz Başbakanım.
    Cevapla
  • Doğan Gün 9 yıl önce Şikayet Et
    BİR LİDER DÜŞÜNÜN Kİ...... Evet bir lider düşünün ki halkından gelen sese kulak vermesin Lider olunmaz Lider doğulur sözünü doğrulasın Sayın Başbakanımız bizi dinlemiş mağduriyetimizi görmüştür 3000 pomemlinin alımlarının iptali ile yapılan görüşme inşallah sonuç verecektir. Kazanılmış haklarının peşinde koşan bu tertemiz insanlar Bu Ak insanlar BÜYÜK LİDER DÜNYA LİDERİ SAYIN BAŞBAKANIMIZ İLERİDE İNŞALLAH SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZ bu mağduriyeti düzelteceğine olan İNANCIMIZ TAMDIR. Pomemliler BÜYÜK LİDERE SAYIN BAŞBAKANINA HER DAİM GÜVENMEKTEDİR mazlumun yanında adaletsizliğin KARŞISINDA olan SAYIN BAŞBAKANIMIZA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ. HAKLI DAVASINI KOŞTURAN ADAYLARI MAĞDURLARI DİNLEDİĞİ İÇİN ALLAH C.C ONDAN RAZI OLSUN.YARABBİM ONU KUTLU YOLUNDA YENİ ZAFERLERE ULAŞTIRSIN İNŞALLAH .AKPOMEMLİLERE VE İNSANLIĞA YAPILAN HAKSIZLIĞA ANCAK VE ANCAK 100 YILDA BİR YERYÜZÜNE GELEN CESARETLİ ONURLU SAYGIN İLERİ GÖRÜŞLÜ DÜRÜST İNANÇLI BÜYÜK LİDERLER HAKSIZLIĞA KARŞI DURURLAR. ALLAH YAR VE YARDIMCISI OLSUN.TEŞEKKÜRLER BÜYÜK LİDER
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Beşiktaş'a Ernest Muci piyangosu! İngiliz devi dudak uçuklatan rakamla geliyor
Kamuda tasarruf paketinin detayları belli oldu