Davutoğlu, “Başbakan” gibi korunuyor

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın ardından bu görevi üstlenmesi beklenen Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, “Başbakan” gibi korunuyor.

Davutoğlu, “Başbakan” gibi korunuyor
Davutoğlu, “Başbakan” gibi korunuyor
GİRİŞ 22.08.2014 17:42 GÜNCELLEME 22.08.2014 17:58
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’na, dün Erdoğan’ın adaylığını ilan etmesinin ardından Ak Parti Genel Merkezi’nden ayrılırken kendisine Başbakan'ın yakın koruma ekibinin kullandığı jipler eşlik etti.

Davutoğlu’nun konvoyuna sinyal kesici jammer aracın da katıldığı görüldü.

YORUMLAR 3
  • hasan dinler 9 yıl önce Şikayet Et
    korumalar da tam artist :). Allah zeval vermesin yiğitlere.
    Cevapla
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    ,,Cihan Padişahından, Kılıcımız parladıkça düşmanın gözü ondan ayrılıp bizi göremez. Ama Allah esirgesin, bir gün paslanır da yaltırıklanmazsa düşman bizi görmek değil, bir de tepeden bakar.Yavuz Sultan Selim Han,,. ,,Venedik’ten bir elçi gelmiştir. Herkesin cihanı titreten padişahı görmek isteyip de göremediği bir devirdir. Elçi, Koca Sultan’la görüşüp ülkesine geri döner. Ülkedeki üst düzey yöneticiler başta olmak üzere herkes bu heybetli sultanın nasıl birisi olduğunu öğrenmek istemektedir. Elçiye cihan sultanı Yavuz’un nasıl birisi olduğunu sorarlar. - Göremedim, der elçi. Merak ederler: - Huzuruna girdiğin, yanına kadar vardığın hâlde nasıl göremedin? Bunun üzerine elçi şu müthiş itirafta bulunmak zorunda kalır: - Kılıcı öyle parlıyordu ki, yüzüne bakamadım. Kısa sürede Venedik elçisinin bu sözleri Osmanlı Sultanı’nın da kulağına gelir ve haşmetli Sultan şunları söyler: - Paşalarım, der. Osmanlı Devleti’nin kılıcı parladığı müddetçe zalimlerin boynu daima eğik gezecektir. Ama Allah korusun, bu kılıç ne zaman ki kınına girer de paslanmaya başlarsa, işte o zaman kafalar yavaş yavaş dikilir ve bir gün bize yukarıdan bakmaya başlarlar,,
    Cevapla
  • Keçi KEÇİ 9 yıl önce Şikayet Et
    'GİBİ' DERKEN ?. Gibisi-mibisi kalmamıştır;Rab'bimiz ömür verirse BAŞBAKANDIR! Emsaleddincilere de kapak olsun...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Protestocu gençleri hedef aldı! Skandal sözler: Filistinlilerin işgal ettiği topraklar…
BM'nin tarihi Filistin kararı İsrail'i çıldırttı! Kürsüde antlaşmayı parçaladı