Ahmet Davutoğlu da aynı yoldan geçecek

Olağanüstü kongrede AK Parti'ye genel başkan seçilen Ahmet Davutoğlu ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fikirleri tam uyuşuyor.

Ahmet Davutoğlu da aynı yoldan geçecek
Ahmet Davutoğlu da aynı yoldan geçecek
GİRİŞ 29.08.2014 08:35 GÜNCELLEME 29.08.2014 12:45
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

AK Parti'nin önceki günkü kongresinde konuşan, Türkiye'nin yeni Başbakan adayı Ahmet Davutoğlu'nun manifestoları ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı vizyon belgesi birebir örtüşüyor. Davutoğlu ile Erdoğan'ın uyumu 'ancak bu kadar olur' dedirtti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın vurguladığı “Güçlü Cumhurbaşkanı”, “Güçlü Başbakan”, “Güçlü Hükümet” denklemi böylece hayata geçiyor.

İki liderin ortak hedefleri şunlar:

-Yeni anayasayı bir an önce yapmak.

-Çözüm sürecini nihayete erdirmek.

-Paralel yapıyla mücadeleyi tavizsiz şekilde sonuna kadar sürdürmek.

-Küresel süreçlere yön verecek şekilde izlenecek bir dış politika.

-77 milyonu düşünerek politikalar belirlemek, kimseyi ötekileştirmemek.

-Türkiye'yi dünyanın ilk 10 büyük ekonomisinden biri yapmak.

-Avrupa Birliği'ne tam üye olmak

KAYNAK: TÜRKİYE GAZETESİ
YORUMLAR 6
  • şakir yüksel 9 yıl önce Şikayet Et
    ll.Nizamülmülk Dönemi Hayırlı Olsun!. l.Nizamülmülk 900 sene önce gelmişti. Böyle bilge veziriazam her devlete nasip olmaz. Millet olarak kimin hayır duasını aldık bilemiyorum.
    Cevapla
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyenin ilerlemesi için ! sinkron çalışmaları şart !. Dava arkadaşlarından bunu bekliyoruz !
    Cevapla
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    “Güçlü Cumhurbaşkanı”, “Güçlü Başbakan”, “Güçlü Hükümet” . Yeni ve Tam Bağımsız Büyük Türkiye, Opersayon çekilen ülke değil, Operasyon çeken ülke olacak. Egemenlik kayıtsız şartsız MEDYANIN, BARONLARIN, MAFYA BABALARININ ve İNGİLİZ YAHUDİ İTTİFAKINA HİZMET EDEN CHP,LİLERİN DEĞİL, Egemenlik kayıtsız şartsız 77. milyonun olacak.
    Cevapla
  • kayra immune 9 yıl önce Şikayet Et
    Her ne kadar. Her ne kadar ülkemiz gelişmekte olsada gelişmiş diyemiyoruz.Her yönden gelişiyoruz evet ama en az da fikirler ve içine sıkıştığımız kalıplardan kurtulma yönünden gelişiyoruz.Şöyleki bir takım yenilikler, olması gereken zamanın gerekliliği şeyler ülkemizde yanlış anlaşılmakta.İnsanlarımızda bir batı hayranlığı var.Ülkemizde daha iyisi yapılacakken hala Batıdan olsun istiyoruz.O yüzden akparti böyle bi rota çizmiş .Ab tam üyeliği de göstermelik yazılmış sanıyorum.İnşallah ilerde direk olarak ne yapılacağı dolaysız yoldan söylenen bir türkiye olur.Çünkü ab tam üyelikle dünyanın ilk 10 ekonomisi çelişen şeyler.Hatta tam zıttı diyebiliriz.Ab batan bir gemi ekonomik ve nüfus bakımından da.Euro kullanan ülkelerden sadece Almanya ayakta tutuyor abyi.Zaten bi kısmıda para birimini değiştirmemiş.Yurtdışında tanıdıklarınız varsa da vaziyeti birinci elden öğreniyorsunuzdur zaten.
    Cevapla
  • CEVAT ADIYOK 9 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim devletimizi , milletimizi islam ile yüceltsin.. rabbim yöneticilerimize güç,adalet bilinci,zafer versin ...yardımcıları olsun rabbim... bu milletin , devletin başında allah tan korkan liderler oldukça sırtı yere gelmez !!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye ekonomisi için kritik veri açıklandı
Okuldan atılan kız öğrenci silahla okulun kapısına gelip havaya ateş açtı