Soylu : 2015'te İkinci kez sıçrama olacak

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu Denizli'de 2015 seçimleriyle ilgili konuştu.

Soylu : 2015'te İkinci kez sıçrama olacak
Soylu : 2015'te İkinci kez sıçrama olacak
GİRİŞ 12.09.2014 14:17 GÜNCELLEME 12.09.2014 14:17
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Türkiye'de vesayet sistemi ve darbe dönemlerinin artık tarihe karıştığını, milli irade ve demokratik meşruiyetle ülkenin büyük hedefleri yöneldiğini söyledi.

Soylu, Denizli'de bir otelde düzenlenen AK Parti 5. Olağan Kongre Teşkilat Eğitim ve Bilgilendirme toplantısına katıldı.

İKİNCİ SIÇRAMA HAMLESİ

Organizasyonla ilgili basın toplantısı düzenleyen Soylu, Türkiye'nin 12 yılda ciddi bir sıçrama ortaya koyduğunu, bu süreci 2023'e taşıyacak ikinci bir sıçrama hamlesinin hazırlığını yaptıklarını ifade etti.

"Türkiye'de vesayet ortadan kalkmıştır, darbeler tarihe karışmıştır, gerileme devirleri bitmiştir. Bugün milli irade meşruiyeti ile beraber Türkiye büyük hedeflere doğru yolculuğunu istikrarla beraber yapmaktadır" diyen Soylu, 12 yılda ciddi bir sıçramanın ortaya konulduğunu dile getirdi.

TÜRKİYE'NİN HARCI KARILACAK

AK Parti'nin 2015 seçimleri öncesi teşkilatını yenileyeceği bir kongre sürecine hazırlandığını anlatan Soylu, bu kongrelerin aynı zamanda Türkiye'nin harcının karılacağı organizasyonlar olduğunu belirtti.

"KURUCU MECLİS HÜVİYETİNİ SAĞLAYACAĞIZ"

Soylu, sözlerini şöyle sürdürdü:

 2015 seçimlerine bu kongrelerle hazırlanacağız. Bize bu noktada büyük sorumluluk düşüyor. Hem yeni Türkiye hem de yeni anayasaya ulaşma konusundaki iddia ve iradenin ortaya konulacağı bu kongrelerde bir kurucu meclis hüviyetini sağlayabileceğiz. Bu kurucu kongrelerle inşallah yeni anayasa ve yeni Türkiye'nin bütün kodlarının da milletimizle mukavele edilmesi mümkün olacak. Onun için bu kongreler siyasi tarihimiz açısında da geleceğimiz açısında da çok önemlidir."

KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    @ Ebuzer 1200 liradan bahsedşiyon ama mesleğinden hiç bahsetmiyon . yılılarca okulunda veya çırak olarak öğrenmiş kişiyle aynı parayı almayı hak buluyonmu ? mesleği veya kalifiye olan adam bu gün avrupa değerinde para alıyor ! az işe çok para isteyen çok insan var malasef ! biz ölmeye mahkummuyuz deme sakın, malesef öyle !
    Cevapla
  • Ebuzer 9 yıl önce Şikayet Et
    Ninniye Devam..... Halkımız uyutulmaya devam ediliyor sadece nini söyleyenler değişiyor. Sayın soyluyu severim ama soylu şöyle ortadireğe bir baksın bir gelişme varmı. İstanbulun göbeğinde hala 1200 TL maaşla çalışanlar var sayın soylu neyin sıçraması bu
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye gölge oyununda bir adım öne çıktı! İstihbarat aparatları panikledi
İsrail'in ABD oyunu deşifre oldu! Dünyayı böyle kandıracaklar