Bakan'dan 15 bin öğretmen ataması açıklaması

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Ocak ayında 15 bin öğretmenin atanacağını, bu konudaki çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Bakan'dan 15 bin öğretmen ataması açıklaması
Bakan'dan 15 bin öğretmen ataması açıklaması
GİRİŞ 30.11.2014 18:16 GÜNCELLEME 01.12.2014 08:37
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı bir dizi toplantılara katılmak üzere Mardin'e geldi.

Gazetecilere açıklama yapan Bakan Avcı, Ocak ayında 15 bin öğretmenin atanacağını belirtti. Atamaların ihtiyaç duyulan branşlardan başlayacağını kaydeden Avcı, "İnşallah başbakanımızın da öğretmenler gününde duyurduğu gibi öncelikle emekli olan öğretmenlerimizin yerini boş bırakmamak amacıyla ocak ayında 15 bin branş öğretmenimizi atayacağız. Bu konudaki çalışmalarımız devam ediyor. Hangi branşlara göre olacağını da daha önceki düzenlemelerimizde olduğu gibi en çok ihtiyaç duyulan branşlardan başlayarak belli bir oran dahilinde dağıtımlarını yapacağız” dedi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 5
  • MAKİNE MODEL ÖĞRETMENİ 9 yıl önce Şikayet Et
    Makine Model Öğretmenliğine de en az iki kontenjan verilsin istiyoruz. 14 senedir atanmayı bekliyoruz. sıfır kontenjan olmasın lütfen
    Cevapla
  • kutsal 9 yıl önce Şikayet Et
    branştan kastedilen ne? yani sınıfçı atanmayacak mı
    Cevapla
  • öğretmen 9 yıl önce Şikayet Et
    hani ara atama diye bir şey söz konusu değildi 2013 şubatta yapmadınız ya öyle dediniz atama söz konusu değil diye...gerçi neden belli. Bu genel seçimler ne zamandı yaw?????
    Cevapla
  • alifatih 9 yıl önce Şikayet Et
    50 kpss puanıyla öğretmen atıyorsunuz 75 veya 85 alan öğretmen adaylarını atamıyorsunuz ihtiyaç olduğu halde. sonra da adaletten bahsediyorsunuz. sizin adaletiniz böyle mi?
    Cevapla
  • yakup 9 yıl önce Şikayet Et
    geçen gün 1bayan öğretmende 85puan almış 4yıldır 60-70puanla atananlar varken atanamadığını söylüyordu.bir arkadaş 90 puanla savcılık imtihanını geçemezken çok daha düşük puanlılar olabiliyor.TAMAM ATANAN TÜM MEMURLAR VE BELEDİYE PERSONELİ HERKES AKP Lİ OLSUN(zaten oluyor) AMA EN AZINDAN LİYAKATLİ OLANLARI YÜKSEK PUAN ALANLARI ATAYIN 440BİN YGS MATEMATİKTE SIFIR ÇEKENLER 1MİLYON OLMASIN YADA 1AYDA 4KEZ GİTTİĞİMİZ SSK DA MALESEF İŞİNİ HALLEDEBİLEN VATANDAŞ GÖREMEDİM..akp li olsun çamurdan olsunla heryeri liyakatsiz işbilmez insanlara doldurursanız düşmana gerek yok apk de bu ülkede bu milletde bu dinde çöker
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail'in ABD oyunu deşifre oldu! Dünyayı böyle kandıracaklar
Dünyada ilk 10'a girdiler! En güçlü ordu sıralamasında Türkiye sıralama atladı...