Kılıçdaroğlu'ndan Başbakan'a cevap

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Nevşehir'deki sözlerine CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Twitter hesabından yanıt verdi.

Kılıçdaroğlu'ndan Başbakan'a cevap
Kılıçdaroğlu'ndan Başbakan'a cevap
GİRİŞ 13.12.2014 16:10 GÜNCELLEME 13.12.2014 16:11
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Başbakan Davutoğlu'nun, "Madem darbeci değilsiniz, 27 Mayıs darbeydi, deyin" eleştirisine Twitter hesabından cevap veren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Tüm yolsuzluklarını yüzlerine vuruyorum, verebildikleri tek cevap 'Siz darbecisiniz' oluyor. Bu ülkedeki tek darbeci halkı soyan hükümettir" ifadelerini kullandı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Damat İbrahim Paşa Spor Salonu'nda AK Parti Nevşehir İl Kongresi'ndeki konuşmasında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na sert sözlerle yüklenmişti.

CHP'yi eleştiren Başbakan Ahmet Davutoğlu şu görüşleri dile getirmişti:

"Sayın Kılıçdaroğlu'na soruyorum. Onlara Mısır darbe yönetimini desteklediniz. Siz de darbecinisiniz dediğimde sinir uçlarına dokunduğu için yaralarına dokunduğu için gocundular. Hep beraber ayağa kalktılar. Madem ki darbeci değilsiniz çıkın açıkça deyin ki, biz de alkışlayalım. Deyin ki 27 Mayıs yanlıştır, darbeydi ve biz 27 Mayıs'a karşıyız deyin. 27 Mayıs demokrasiye vurulan bir darbedir demedikçe biz de size darbecisiniz demeye devam edeceğiz."

YORUMLAR 9
  • dadaş 9 yıl önce Şikayet Et
    senin hayelin yetmez kemal efendi eskişehire gidecktin hızlı trene binmedin neden akparti yapmış diye sizin vatan sevginiz bu olsa gerek sen ne yaptın onu söyle hade istıfa et istıfa onurlu erdemli insalrın işidir dersimlsin kendini inkar edenden ne beklersin yaw git önce kendini geliştir kemal efendi chpeye sana oy verenlre acıyorum veselalm
    Cevapla
  • Hakkı 9 yıl önce Şikayet Et
    CHP olmasa AKP bu kadar oy alamaz. Halkın oturmuş bir nefreti var CHP'ye karşı. CHP 10 doğru 1 yanlış ta yapsa. Halktaki karşılığı CHP 20 yanlış yaptı. Bazen CHP'ye gerçekten çok acıyorum. Hiç bir zaman hükümete gelemeyecekler.
    Cevapla
  • HalitBinVelit 9 yıl önce Şikayet Et
    Sülalesini SSK,ya hüpletmiş Birde utanmadan Başbakana cevap veriyor...!!yuh artık bu nasıl yüz!.
    Cevapla
  • Fevzi 9 yıl önce Şikayet Et
    Sayin Kilictaroglu, Allah askina nerde siyaset egitimi aldin merak ediyorum. SSK'ya akrabalarini usulsüz bir sekilde ise alan veya SSK'yi zarara ugratan biri olarak senin hic yolsuzluk veya hirsizlik hakkinda agzini bile acmamalisin. Sen kendine insanlara camur atmayi bir görev edinmissin. Yahu kardesim muhalef yapmak bu degilki. Bir atasözü var ortagin kötüyse calista kurtul ama sende üretecek bir yapi yokki sen hep hazirlari yikip gecersin.
    Cevapla
  • VATANDAŞ SORUYOR 9 yıl önce Şikayet Et
    Vatandaş çözüm süreci haricinde Hükümete güveniyor. Süreç başarısız olursa size gün doğar...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Güneş'te olağanüstü patlama! Dünyada 19 yıl sonra bir ilk! Tüm geceyi aydınlattı
Blu Tv'nin sahibinden skandal sözler: İsrail katliamını böyle meşrulaştırdı!