Başbakan Davutoğlu: Kılıçdaroğlu hırsızlık yaptı

Başbakan Ahmet Davutoğlu Sinop mitinginde Kılıçdaroğlu'nun açıkladığı Mega projenin kendi kitabından çalıntı olduğunu söyledi.

GİRİŞ 21.05.2015 14:41 GÜNCELLEME 21.05.2015 16:17
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Başbakan Davutoğlu AK Parti Sinop mitinginden konuştu. Davutoğlu Kılıçdaroğlu'nun bugün açıkladığı yüzyılın projesinin kendi kitabında 14 yıl önce yazıldığını ve bunun hırsızlık olduğunu söyledi.

İşte Davutoğlu'nun açıklamalarından satırbaşları:

2023'e doğru merkez ülke Türkiye'yi kuran biziz. Bugün Kılıçdaroğlu yüzyılın projesi dediği sözleri ben Stratejik Derinlik kitabımda yazdım. Kitabın arka kısmında 11 yıl önce ben yazdım. Bu açık açık bir intihaldir. Sen intihal nedir de bilmezsin.

Bu resmen hırsızlıktırtır hırsızlık. Afro-Avrasya tabirini biz yazdık. Bunlar yapıldı. Merkez ülke Türkiye oldu. Kılıçdaroğlu biraz oku, öğren. Bizi taklit ederek Türkiye'de siyaset yapılmaz.

 

Mega kent diyor. Biz Kanal İstanbul'la bunu yaptık. Kendinden oy veremeyen adamdan mega proje çıkar mı? Kılıçdaroğlu'nun sorunu: Hafızası zayıf ve okuma alışkanlığı yok.

YORUMLAR 21
  • isimsiz kahraman 8 yıl önce Şikayet Et
    SAYIN BASBAKANIM,BU K,K,OGLUNA SUNU SOYLEYE BiLiRSiNiZ BU MiLLET VE iKRAMiYESiZ MAASSIZ YASAR iMANSIZ ASLA YASAYAMAZ,ONLARIN COCUKLARI YATAGA AC GiRER AMA,KABRE KEFENSiZ GiREMEZ, chp ZAMANINDA iNSANLAR CENAZELERiNE KEFEN BULAMIYORDU
    Cevapla
  • sancar 8 yıl önce Şikayet Et
    sizde 2023 vizyonunu mhp den çalmadınız mı?bir de buna çalma demesek,alıntı diyebiliriz..13 yıldır siz yapmadınız zaten..belki chp yapar..veya yapmaz..vaad bu her vaad yapılmıyor zaten..
    Cevapla
  • Celal Düzgören 8 yıl önce Şikayet Et
    Neyse ilerleme var.En azından çalsalarda güzel fikirler çalıyorlar.Hırsızın kaliteden anlamasıda önemli.
    Cevapla
  • ali 8 yıl önce Şikayet Et
    SN DAVUTOĞLU haklısınız ama SN KILIÇDAROĞLUNA DA HAK VERMEK LAZIM. çünkü adamlar cumhuriyet mitingleri, gezi olaylarında 1 mayıslarda KARGAŞA VE FİTNE ÇIKARMA İŞİ İLE MEŞGULLERDİ APAR TOPAR SİZİN KİTABINIZ GELMİŞ ELİNE ABİSİ idare et
    Cevapla
  • DELİ filozof 8 yıl önce Şikayet Et
    chp sen projenin çılgınını delisini boş ver de şu izmir in bir altyapısını yap be... ha ne dersin..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kylian Mbappe ayrılığı resmen açıkladı
BM'nin tarihi Filistin kararı İsrail'i çıldırttı! Kürsüde antlaşmayı parçaladı