Erdoğan atlara havuç yedirdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TİGEM tesislerinin toplu açılışının ardından terapi gören çocukları ziyaret etti ve atlara havuç yedirdi.

Erdoğan atlara havuç yedirdi
Erdoğan atlara havuç yedirdi
GİRİŞ 27.05.2015 14:37 GÜNCELLEME 27.05.2015 15:15
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Arap Atı Tanıtım ve Hippoterapi Merkezi ile TİGEM İşletmeleri’ndeki tesislerin toplu açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı törenle gerçekleştirildi. Açılışın ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, çocukların tedavi gördüğü Hippoterapi Merkezi’ne geçti. Burada çocuklarla tek tek sohbet eden Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan tedavide kullanılan atlara havuç yedirdi. Atları da seven Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi, merkez yetkililerinden bilgi aldı. Ailelerle sohbet eden Erdoğan, merkezde tedavi gören Sami Yıldızbaşı ile uzun süre sohbet etti. Terapi gören çocukların at üzerinde hocalarının talimatlarını başarılı şekilde yerine getirmesi üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan alkışlayarak çocuklara destek verdi.

"HANGİ TAKIMI TUTUYORSUN?"

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile atlar hakkında konuştuklarını anlatan Samu Yıldızbaşı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendisine “Hangi takımı tutuyorsun?” diye sorduğunu söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendisinin de Fenerbahçeli olduğunu, bu yıl şampiyon olamadıklarını ama geçen yıl şampiyon olduklarını belirttiğini söyleyen Yıldızbaşı, tedavi süreciyle ilgili de bilgi verdi. 6 aydır terapi gördüğünü ifade eden Yıldızbaşı, geçen yıl tatilde olduklarını ve sabah kalktığında belden aşağısının tutmadığını söyledi. Hacettepe Üniversitesi’nde tedavi gördüğünü ve hocasının uyguladığı fizik tedavi yöntemiyle ayağa kalkarak yürümeye başladığını aktaran Yıldızbaşı, “Hastalığımla ilgili sebep bulamadılar. Hocam özel tedavi uyguladı ve ayağa kalktım. Düzeldim ve yürümeye başladım. 6 aydır ata biniyorum” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan çocukların eğitimini bir süre izledikten sonra merkezden ayrıldı.

YORUMLAR 2
  • RTE 8 yıl önce Şikayet Et
    seçimde muhalefete de yedirecek :D
    Cevapla
  • mehmet zh 8 yıl önce Şikayet Et
    onlara patates yedirsin :)
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İkinci Köksal vakası! CHP'li aday kapıyı DEM Parti'nin suratına çarptı: Şerefsizlere...
TUSAŞ Genel Müdürü Kotil: KAAN 2028'de yerli motorla uçmazsa başımız belaya girer