Akdoğan'dan Demirtaş'a: Çakal Carlos

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, HDP eş başkanı Selehattin Demirtaş'a "Çakal Carlos" dedi.

Akdoğan'dan Demirtaş'a: Çakal Carlos
Akdoğan'dan Demirtaş'a: Çakal Carlos
GİRİŞ 28.05.2015 09:17 GÜNCELLEME 28.05.2015 09:19
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, HDP için "Robin Hood" benzetmesi yapan; Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ı Don Kişot'a, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu ise Sanço Panza'ya benzeten HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'a cevap verdi. "Şimdi Robin Hood, zenginden alıp fakire verme şeyi" diyen Akdoğan, "Bunlar gariban Kürt’ten alıyor ya. Sen zenginlerle şu an aşk yaşıyorsun, flört yaşıyorsun. Onların figüranı oldun sen. Biri de sana Çakal Carlos’un* der" dedi.

Akdoğan TRT Haber'de açıklamalarda bulundu.

İşte Akdoğan'ın açıklamalarından satır başları: 

Bizi hiç kendi halimize bırakmadılar. Sürekli saldırılarla uğraştık. İrtica geliyor, laiklik elden gidiyor 12 yıl böyle kandırdılar. Şimdi tutmadı, bu sefer başka palavralara kapıldılar. AK Parti iktidardayken kapatılmaya çalışıldı. Sabotajlar oldu, kumpaslar kuruldu. Daha yeni yargı darbesiyle karşı karşıya kaldık. Kimi aktörleri zayıflatıldı, ama başka aktörler buna soyundular. Kendilerini kullandırttılar. Farklı vücutlarla yeniden hortladı.

"BÖLÜCÜ VE PARALEL ÇETE ORTAK İŞ BİRLİĞİ İÇİNDELER"

Şimdi derin devletin yeni hortlayan türü var. Paralel çete. Onlar dediler ki biz söz sahibi olacağız. ülkeyi esaret rejimine çevirmeye çalıştılar. Herkesi şantaja bağlamışlar.  Karşımızdaki yapı hiçbir kutsal tanımadan, her türlü işbirliğine gitmiş durumda. Küçük küçük parçalar birleşerek karşımızda bir engel olarak çıkıyor. Karşımızda bir blok var. Düşünün, paralel çeteyle bölücü örgüt işbirliği yapabiliyor. Bunlar bölgede rekabet halinde değil miydi?

"KAOS PLANI HAZIRLADILAR"

HDP'nin en çok şikayet ettiği konular da paralel çetenin yaptıklarıydı. Aslında bunlar ikisi de alternatif bir yapı kurmaya çalışıyor.  Şu anda çok ciddi arazide de kol kola girdiklerini görüyoruz. Biraz da seçime gelirsek, seçimde şu anda bu yapıların karşımızda bir statüko bloğu var. Bunlar bir kaos planı hazırladılar.

"HDP BARAJI GEÇECEĞİNE İNANMADI"

Türkiye'de vesayet sistemi kurmak isteyen bir yapı var. Güçlü iktidarı engel olarak görüyor. İlk defa muktedir olan bir iktidar gelince hepsi panikledi. Derin devlet, paralel degvlet yapılanmaları, KCK yapılanmaları... Tek ayak bağı önlerinde AK Parti var. Diyorlar ki AK Parti'yi devirirsek Türkiye koalisyon dönemine girer. Bir kaos planı yaptılar. HDP'yi zorladılar parti olarak seçime girmesi için. HDP'liler hiç barajı geçeceklerine inanmadılar.

GARİBAN KÜRT'TEN ALIP ZENGİNLE AŞK YAŞIYORLAR

Şimdi Robin Hood, zenginden alıp fakire verme şeyi. Bunlar gariban Kürt’ten alıyor ya. Sen zenginlerle şu an aşk yaşıyorsun, flört yaşıyorsun. Onların figüranı oldun sen. Onlarla iş tutuyorsun, gariban kürtten alıp da, terör örgütü haraç mektupları gönderiyor insana. Bir de yakışıksız şekilde, don kişot’tur cumhurbaşkanımıza başbakanımıza yakıştırmalar yaptılar. Sen de çakal karlos’un der. Aslında hepsi var. bu yapı çözüm sürecine hamle olduğu gibi imralı’ya karşı da hamle. Yarın bir gün bunun nasıl brütüs olduğunu herkes görecek.

YORUMLAR 1
  • Uğur 8 yıl önce Şikayet Et
    Biraz seviye... Erbakan Hoca hiç mi örnek olmadı size ?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bölücülüğü savunan adayla ilgili çarpıcı sözler: Esenyurt’u özerkleştirecek mi nedir?
Hazar Denizi'nde güvenliği sağlamak için Türkiye ile temasa geçtiler!