Erdoğan'dan Demirtaş'a çok ağır cevap!

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ağrı'da HDP Lideri Selahattin Demirtaş'ın ''Halktan özür dile'' çağrısına çok ağır sözlerle cevap verdi.

GİRİŞ 06.06.2015 14:58 GÜNCELLEME 07.06.2015 12:59
Bu Habere 134 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan halkla buluşmalar kapsamındaki son durağı Ağrı oldu. Ağrı'ya yapılan yatırımlardan bahseden Erdoğan, Diyarbakır'da dün meydana gelen patlamaya da değinerek Demirtaş'ın bugün kendisine yönelik çağrısına cevap verdi.

Demirtaş'ın ''Özür dile'' çağrısına yönelik ''Ben niye özür dieyeceğim. Eğer özür dileyecek biri varsa sensin sen'' diye çıkışan Erdoğan, 6-7 Ekim olaylarını hatırlatıp 50 kişinin ölmesinin sebebinin Demirtaş olduğunu söyledi.

''TÜM BASKILARA RAĞMEN HİZMETE SOKTUK''

''12 yıl önce Ağrı'da üniversite olacak deseler inanırmıydınız.'' diyen Erdoğan, ''Ağrı'da 12 yıl önce 16 km bölünmüş yol vardı biz buna 306 km daha ilave ettik. Ağrı havaalanını tüm baskılara rağmen hizmete soktuk. Geçtiğimiz 202 bin kişi bu havaalanını kullandı. Ağrı'nın içme suyu sorununu biz çözdük. Yeni projelerle Ağrı'yı 2023'e hazırlayacağız.'' dedi.

DEMİRTAŞ'IN ''ÖZÜR DİLE'' ÇAĞRISINA CEVAP!

HDP mitinginde meydana gelen patlama ile ilgili ''Dün Diyarbakır'da asla tasvip edemeyeceğimiz bir olay meydana geldi. Gerekli açıklamaları yaptık.'' diye konuşan Erdoğan HDP Lideri Selahattin Demirtaş'ın sözlerine de cevap verdi...

 

ABİN DAĞDA!

Demirtaş'ın ''Özür dile'' çağrısına ''Ben niye özür dieyeceğim. Eğer özür dileyecek biri varsa sensin sen.'' diye çıkışan Erdoğan sözlerine şöyle devam etti;

''6-7 Ekim olaylarında vatandaşı sokağa döken sendin sen. 50 kişinin ölümüne sebep oldun. Bu tür bir vahşete sebep olan yine sendin sen. Bizim kitabımızda kan yoktur. Siz daha siyasette çıraksınız ama tehditle yürüyorsunuz. Van'da bilboardlarda musluklardan kan akıyor. Şırnak'ta bunların yaptıkları ortada. Zaten abin dağda. Beraber yürüyorsun. Kimlğin belli kişiliğin belli kalkıp bize özür dile diyorsunuz.''

 

''İLK DEFA BÖYLE GENİŞ BİR CEPHE İLE KARŞI KARŞIYAYIZ''

Bugünlere manşetlerle vesayetlerle çarpışa çarpışa gelindiğini belirten Erdoğan, ''Ama unutmayın tuzakların üstünde tuzak vardır. Öyle bir tuzak kurduk biz bu işi bitirdik yok öyle bir şey. İlk defa karşımızda bu kadar geniş bir cephe görüyoruz. Asla yan yana gelmeyecek kesimler eski Türkiye hayalinde birleşti.'' dedi.

''DİKTATÖRÜN ÜLKESİNDE BUNLARI YAPABİLİRMİYDİNİZ''

Diktatörlük itamları ile ilgili de konuşan Erdoğan, ''Bir diktatörün ülkesinde bunları yapabilirmisin. Kaçacak delik ararsın. Bu ülkede 90'nın üzerinde parti seçime girdi. Diktatörün ülkesinde bu kadar parti seçime girebilir mi.'' diye cevap verdi.

200 AYDINA CEVAP

200 Aydının yayınladığı bildiriyede değinen Erdoğan, ''Bana karşı bildiri yayınlayan 200 aydına söylüyorum. Daha düne kadar bu ülkede öldürülen aydınların bu ülkede gömülmesine izin verilmiyordu. Ahmet Kaya için bütün porselenleri kırdınız. Doğan medyası ''Vay şerefsizler'' diye manşet attı. Şimdi kendisinin mezarı Paris'te.'' dedi.

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 134
  • adem gunes 8 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim sizi ve soyunuzu iki cihandada incitmesin amiiiiiiin.gercekten cok seviyorum sizi
    Cevapla
  • Murat 8 yıl önce Şikayet Et
    Ne biçim kürtsun diyen zavallı. Sen kadar zavallı bir kölesin.
    Cevapla
  • muhammed 8 yıl önce Şikayet Et
    gönül rahatlığıyla demokratik seçimler tamamlanır inşallah trakyalıyım ve hdpnin barajı geçmesi için chp yerine oyumu hdpye verdim akpli tüm arkadaşlara saygı duyuyorum sandıktan tek başına iktidar çıkarsa başarılar dilerim ama koalisyon olması için dua ediyoruz inşallah chp mhp hdp koalisyonunu kuracağız.
    Cevapla
  • Hasan 8 yıl önce Şikayet Et
    chp mhp hdp koalisyonu olursa başkan aponun heykeli altında gölgelenirsin. 1 sene sürmez ülke batar parçalanır ondan sonra da yunanistan a kaçarsın...
    Cevapla
  • M.Vatansever 8 yıl önce Şikayet Et
    sen bu kafa ile turşu bile kuramazsın
    Cevapla
  • Miras 8 yıl önce Şikayet Et
    Esra'yı destekliyorum.
    Cevapla
  • Hasan 8 yıl önce Şikayet Et
    Unutma... Diyarbakır da kurban eti dağıtan çocukları öldüren, başkan aponun heykelini dikecez diyen selo ya destek veren paralelcileri, atatürkçü geçinenleri, adı basın olan paçavralarda kalem oynatanları ve onların sahipleri medya kuruluşlarını unutma... Ülkene sahip çık. AkParti ye destek ver... Aksi takdirde ülke karanlıklara gömülecek.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hababam Sınıfı'nın efsane sahnesi gerçek oldu!
Kamikaze İHA DELİ ihracat hedefine ilerliyor