MHP'de sürpriz başkan adayı

MHP'de olağanüstü kurultay tarihinin belli olmasının ardından sürpriz bir isim daha adaylığını açıkladı.

MHP'de sürpriz başkan adayı
MHP'de sürpriz başkan adayı
GİRİŞ 25.05.2016 21:09 GÜNCELLEME 25.05.2016 21:09
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

21. Dönem MHP Eskişehir Milletvekili ve Milliyetçi Hareket Partisi eski Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Servet Sazak MHP Genel Başkanlığı'na aday olduğunu açıklayarak, MHP'nin seçimli olağanüstü kurultay kararına ilişkin yazılı açıklama yaptı.

Sazak açıklamasında, "1 Kasım seçimleri sonrasında ortaya çıkan siyasi tablo, ülkücü harekette, kongrenin artık bir zaruret haline geldiği inancını doğurmuştur. Kongremizin partimize, ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini diliyorum" dedi.

MHP Genel Başkanı adayı olduğunu açıklayan Sazak açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli'nin aldığı kongre kararını "MHP mensuplarının taleplerinin genel merkez tarafından yerine getirilmesi" olarak değerlendiriyoruz. Bununla birlikte, hukuki süreçle ilgili belirsizlik maalesef devam ediyor. Bu belirsizlik partimizi bir ayrışmaya götürmemelidir. Dava arkadaşlarımın da bu inançta olduğunu biliyorum. Mazimizin omuzlarıma yüklediği sorumluluğun gereği olarak, şahsımla ilgili adaylık açıklamasını önümüzdeki hafta yapacağım. Kongremizin partimize, ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini diliyorum."

YORUMLAR 5
  • amca 7 yıl önce Şikayet Et
    bahçeli den muhalifleri bölme hamlesi. görürsünüz yine kazanacak ve genel başkan olduktan sonrada kazan kaldıranların hepsinin kellesini alacak.
    Cevapla
  • şems ve kamer 7 yıl önce Şikayet Et
    mhp diye bir parti hukuki olarak var da fiili olarak yok.mevcut seçmene göre aldığı oyla baraj altında kalmış bir partidir 9.9 oy almıştır 1 kasımda seçmen sayısına göre.tabelaları indirin gitsin..iktidar mı olacak mhp sanki.muhalefetliği bile yapamıyor..antep in sivas ın doğusuna gidemiyor.mhp 1 kasım da ölmüştür..
    Cevapla
  • dadaş 7 yıl önce Şikayet Et
    kars belediyesi kimde sivasın doğusu güvenli değilse bunun sorumlusu hükümettir
    Cevapla
  • ali 7 yıl önce Şikayet Et
    seni napsın milet bahçeli emri üzerine gelmiştir aday olacaktında madesek baştan niye birlik olmadın hep birlikte yarışmadın
    Cevapla
  • mehmet z varto 7 yıl önce Şikayet Et
    yao mübarek mhp de hayir mi olur hep hayirsizdirlar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kylian Mbappe ayrılığı resmen açıkladı
Dünyada ilk 10'a girdiler! En güçlü ordu sıralamasında Türkiye sıralama atladı...