Akşener'den Bahçeli'ye sert yanıt: Canı isterse...

MHP lideri Bahçeli, 19 Haziran'da kurultayın olmayacağını söylemişti. Meral Akşener'den ilginç bir yanıt geldi: Canı isterse...

Akşener'den Bahçeli'ye sert yanıt: Canı isterse...
Akşener'den Bahçeli'ye sert yanıt: Canı isterse...
GİRİŞ 31.05.2016 19:38 GÜNCELLEME 31.05.2016 20:07
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Eski MHP milletvekili Meral Akşener, "Arkadaşlarımızın canı ister katılır, canı istemez katılmaz, ona bir şey diyemeyiz, paşa gönülleri bilir ama 19 Haziran'da o kurultay hukuka uygun ve zorunlu olarak yapılacaktır." dedi.

Uğur Mumcu Meydanı'nda düzenlenecek miting için Sinop'a gelen Akşener, bir otelde basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Çağrı heyeti tarafından alınan tüzük kurultayı kararına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Akşener, MHP yönetimin koltuklarından kalkmamak için büyük gayret gösterdiğini belirtti.

ARKADAŞLARIN CANI İSTERSE, PAŞA GÖNÜLLERİ BİLİR

Bunu anladığını ancak hiç kimsenin imza veren 854 kişinin iradesini hafife almaya hakkı bulunmadığına dikkati çeken Akşener, "Arkadaşlarımızın canı ister katılır, canı istemez katılmaz, ona bir şey diyemeyiz, paşa gönülleri bilir ama 19 Haziran'da o kurultay hukuka uygun ve zorunlu olarak yapılacaktır. Delegelerimiz bizim elimizdeki bilgilere göre orada oldukları takdirde o tüzük değişecektir. O tüzük değiştikten sonra seçimli genel kurul kararı alınacaktır." ifadelerini kullandı.

"PARTİ YÖNETİMİNİN KATILMAMAMASINDA HİÇBİR PROBLEM YOK"

Akşener ayrıca, 19 Haziran'da yapılacak tüzük kurultayına partinin Genel Başkanı ve parti yönetimin katılmamasının hiçbir problem yaratmayacağını vurguladı.

YORUMLAR 26
  • Kafkasyalı 7 yıl önce Şikayet Et
    Devlet baba ile devam. Hainlerin desteğini alan kişilerden hayır gelmez. MHP de değişim olur, olması gerekir ama bu şekilde asla olmaması gerekiyor.
    Cevapla
  • mehmet 7 yıl önce Şikayet Et
    haziranda muhaliflerin kongresinde tuzuk degisirse, akabindede bahcelinin kongresinde tuzuk yine simdiki tuzuge donerse ne olacak, :)
    Cevapla
  • zülfikar 7 yıl önce Şikayet Et
    Arkasında biri var ki bu kadar rahat, ülkücü camiada reisin karşısına çıkıp posta koyacaksın ha.. Bakalım Bahçeli kongreden sonra bu lafları yedirmez mi size.Artık CHP yemi gidersiniz başka parti mi kurarsınız. Sonunuz Abdüllatif Şener olacağına iddiaya girerim.
    Cevapla
  • İNAT YOK 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadın bildiğin yapay erkek sadece kadın kostümü giymiş.Zaten kocasına davranışı ortada hepimize örnek mi ideol bir siyasetçi bir bayan mı vallaha yorum türk milletini en telikeli davranışı ortada bence inat inat inat
    Cevapla
  • olmaz 7 yıl önce Şikayet Et
    dağdan gelip bağdakinimi kovacaksın hadi oradan Bahçeliyle devam inşallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'le görüştü! 'Hazırız' mesajı!
CHP'deki "para sayma" soruşturmasında yeni gelişme! Şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı