Bahçeli'nin yol haritası belli oldu!

MHP'nin referandum stratejisi tamam gibi. Referandum kampanyasında öncelik tabanın iknasına verilecek ve 'Erdoğan için değil, millet için evet' denilecek.

Bahçeli'nin yol haritası belli oldu!
Bahçeli'nin yol haritası belli oldu!
GİRİŞ 26.01.2017 15:12 GÜNCELLEME 26.01.2017 15:53
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Anayasa değişiklik teklifi Meclis'ten MHP'nin desteği ile geçti. Şimdi MHP'nin hedefi, Genel Kurul'daki "evet"leri referanduma taşımak.

MHP'nin referandum stratejisi tamam gibi. Öncelik "evet" çağrısına değil, tabanın iknasına verilecek. Bunun için de "MHP'nin bu sürecin içinde neden yer aldığı" net bir şekilde anlatılacak.

"ERDOĞAN İÇİN DEĞİL, MİLLET İÇİN" VURGUSU

Devreye girecek olan Bahçeli, ülkücü tabana Meclis'te neden evet dediğini anlatacak. FETÖ, PKK ve DEAŞ'ın Türkiye'yi abluka altına almak istediği anlatılacak. Bahçeli'nin en temel kozunu ise, 15 Temmuz oluşturacak.

MHP lideri, parti tabanına "15 Temmuz gecesi sokağa Erdoğan için mi çıktınız, memleket için mi?" diye soracak. Bu anayasa değişikliğinin de "Erdoğan için değil, millet için" yapıldığı mesajını verecek.

BAHÇELİ SAHAYA İNİNCE DESTEK GÖRÜR

Bahçeli'nin kurmayları "Tabanın büyük bölümü değişikliğe karşı" iddialarını yalanlıyor. MHP liderinin sahalara inmesi ile partililerin Bahçeli'nin yanında yer alacağı görüşünde. Parti yöneticileri tavırlarının tabana doğru anlatılması durumunda, teklifin referandumda yüzde 60'ların üstünde destek göreceği iddiasında.

KAYNAK: HABERTURK
YORUMLAR 9
  • türkürt=kürtürk 7 yıl önce Şikayet Et
    eeeeeeeeeeeeeey dünyanın sonu değil 1.evet% 60 çıkar 2.evet çikmazsa a) hükümete iç işleri bakanı mhp den oluuuuuur b)evet çıkarsa iç işleri oluuuuuuur hiç biri olaz ise hükümet devam eder yine iç işleri mhp den oluuuuuuuuuuur hayırlı olsun TÜRKİYEME hayırlı olsun TÜRKİYEME
    Cevapla
  • erzincen 7 yıl önce Şikayet Et
    bir ülkücü olarak bahçeli ne derse desin benim için yok hükmündedir bitmiştir. sonuna kadar hayır
    Cevapla
  • ULUHAKAN 7 yıl önce Şikayet Et
    cumhurbaşkanlığı seçiminde reise karşı 19 parti bir olmasına rağmen % 52 ile ilk turda seçildi, şimdi akp+mhp anayasa değişikliğine evet diyor, bu şekilde hayır çıkacağını sananlar hayal dünyalarında yaşamaya devam etsinler. Güçlü bir Türkiye için bende varım!!!!
    Cevapla
  • Fehmi 7 yıl önce Şikayet Et
    Ben eski sisteme hayır diyorum. Çünkü Eski sistemde halk iradesi yoktu. 411 el kaos gören hürriyet manşetine 11 oy la yok edildi. 367 ucubesi ile geçmiş Cumhurbaşkanların seçimleri tartışılır hale getirildi. Onun için Yeni sisteme EVET diyeceğim.
    Cevapla
  • Karadenzli 7 yıl önce Şikayet Et
    Şöyle ikna edecek böyle ikna edecek diye söylemler doğru değil bence. Halk ne yapacağını bilir. Doğru doğrudur yanlış yanlıştır.. Atla deve değil ki Türk halkı sağduyuludur. Türk halkı mantıklı ve yararlı olan noktada birleşmiştir ve de birlesecektir de...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kylian Mbappe ayrılığı resmen açıkladı
İsrail'in ABD oyunu deşifre oldu! Dünyayı böyle kandıracaklar