FETÖ'nün iadesinde son dakika gelişmesi

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in iadesi için Amerika'ya 7 talepname ve geçici tutuklama talebinin gönderildiğini açıkladı

GİRİŞ 23.11.2017 12:04 GÜNCELLEME 23.11.2017 13:50
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, FETÖ elebaşının iadesi için ABD'ye 7 adet talepname, bir adet de geçici tutuklama talebi gönderildiğini belirterek,  “Örgüt elebaşının kendi ülkelerinde korunmaksızın bağımsız ve tarafsız yargıya teslim edilmesi konusundaki talebimiz, beklentimiz ve ısrarımız devam etmektedir. Bunu hem uluslararası sözleşmeler kapsamında hem de ikili anlaşmalar çerçevesinde beklemek Türk halkının hakkıdır. Bu hususta gerekli adımların atılmaması bir suçlunun korunması anlamına gelmektedir” dedi.

Gül, FETÖ ile mücadele kapsamında ihraç edilen hakim ve savcı sayısının ise 3 bin 945 olduğunu söyledi.

YORUMLAR 9
  • KAPAK 6 yıl önce Şikayet Et
    amerika iade etmiyorsa demekki.. yine bir plan kumpasin peşinde olabilir işe yaramayanlari gözden çıkarmak, abd için hiçte zor birşey değil..
    Cevapla
  • garib 6 yıl önce Şikayet Et
    Amerika apoyu 28 şubat darbesi sonrası ecevitin seçim hükümeti ne hediye etti, birkaç ay sonra yapılan seçimde ecevitin partisi birinci oldu ve abdnin istediği başbakan ortaya çıktı, kualisyon hükümeti kuruldu, Cumhuriyet tarihinin en büyük kırizi 2,5 yıl sonra patladı, sadece 20 bankanın içi boşaltılıp devlete 80 milyar dolar zarar ödettirildi. FETÖ ABD TARAFINDAN OLASI BİR '' İYİ-CHP-HDP'' KUALİSYONU İÇİN PİŞİRİLDİ, OCAKTA SICAK BEKLETİLİYO. Uyan ey müslüman uyan!!!
    Cevapla
  • haşmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Biraz erken olmadı mı? Vatandaşlıktan çıkarın olsun bitsin. Vatansız olsun. Yok asacaksanız gelsin. Yoksa getirtip ne yapacaksınız 21. yy şarlosunu.
    Cevapla
  • Fatih Aydın 6 yıl önce Şikayet Et
    Şapka düşmüş kel görünmüştür. Dünyadaki tüm terör örgütlerinin hamisi ve yöneticisi ABD'dir. Asıl terörist ABD'dir.
    Cevapla
  • vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    bırakın orda kalsın bu sıfatsız orya çok yakışıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İl il en uzun yaşam süresinin olduğu şehirler belli oldu! İşte illere göre yaşam süreleri
Son Dakika: Beştepe'deki sürpriz görüşme sona erdi!