Son araştırmada partilerin oy oranları

MİT, Cemaat ve Kürt sorunu için ne düşünüyorsunuz? En güvenilir lider kim? Seçim olsa oyunuzu kime verirsiniz? En beğenilen lider kim? İşte en son kamuoyu araştırması:

Son araştırmada partilerin oy oranları
Son araştırmada partilerin oy oranları
GİRİŞ 17.04.2012 17:56 GÜNCELLEME 17.04.2012 17:56
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Metropoll Stratejik ve Siyasal Araştırmalar, 2012 Nisan ayı için yaptığı kamuoyu araştırmasını paylaştı.

Oldukça geniş bir alanda yapılan araştırma sonunda vatandaşların hayattan memnuniyetleri, Kürt sorunu, Cemaat ve MİT arasında olduğu iddia edilen soruna bakışı, 4+4+4 eğitim sistemi için görüşü, en beğendiği ve güvendiği liderlere kadar bir çok soruda cevabı alındı..

Tabiki 'Bugün seçim olsa oyunuzu hangi partiye verirsiniz' de yöneltidi ve bakın hangi sonuçlar çıktı.

ARAŞTIRMA SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN >>>>

YORUMLAR 6
  • bozkay eren 12 yıl önce Şikayet Et
    ankete bak. ankette aKP yi %48 gösteriyor. %30 u geçemez şu an seçim olsun kualisyon hükümeti
    Cevapla
  • A.BİLGE 12 yıl önce Şikayet Et
    çok güzel. bu daha iyi sonuçlar iki aya kalmaz kırklara düşer korkumdan fazla yazamıyorum.
    Cevapla
  • İbrahim AVCI 12 yıl önce Şikayet Et
    AN -KET. İnsanları aptal sanıyorlar herhalde,birde bu zamlarla ilgili anket yapılsa acaba.Birbirimizi kandırıp duruyoruz.Çevremize at gözlüğü ile bakıp duruyoruz.Solcular sağcılar dinciler aslında yıllardan beri hep aynı şeyler sadece oyuncular değişiyor veeeee olan yina VATANDAŞA
    Cevapla
  • hasangulten 12 yıl önce Şikayet Et
    ANKET. Bazen bende kendimce anket yapıyorum... maaşımı almak için banka önünde emekli kuyruğunda beklerken- cebimden katkı payı ödiyerek ve ayrıca ilaç farkı ödediğim ilaçlarımı almak için eczaneye gittiğimde,benim durumumda olan vatandaşlarla- akşam üstü pazarın toplanmaya başlayıp ,malların biraz daha ucuzladığı saatte semtimin pazarında-- elektrik,su,doğalgaz faturalarımı yatırmaya gittiğimde kuyrukta bekleyen vatandaşlarla-- bende kendi çapımda anket yapıyorum,ama sonuç hiç sizin dediğiniz gibi çıkmıyor. ya konuştuğum vatandaşlar yalan söylüyor,yada siz. benim gördüğüm kadarıyla çevremde çoğu kimse bu gidişhattan memnun değil.
    Cevapla
  • Güngör YILMAZ 12 yıl önce Şikayet Et
    Metropoll güvenilir saha araştırmaları yapıyor. İzlediğim kadarıyla Metropoll'un yaptığı alan araştırmaları, sosyal olayları ve halkın nabzını iyi yansıttığından, uygulayacı ya da projeksiyon hazırlayıcılar için doğru referanslardan biri olacağını düşünüyorum. 4+4+4 ile ilgili bulgunun iyi yorumlanması gerektiğini, konunun kamuoyu tarafından çok iyi algılanamadığını, tüm boyutlarıyla halkın anlayışına sunulamadığını düşünüyorum. Bunda, uygulamaya yönelik belirsizliklerin rolunun fazla olduğunu anlamak mümkün.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'li belediyede bir 'akraba ataması' daha: Eşini daire başkanı, kardeşini müdür yaptı!
Beşiktaş'a Ernest Muci piyangosu! İngiliz devi dudak uçuklatan rakamla geliyor