Kemal Kılıçdaroğlu o ziyaret için ne dedi?

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın emekli orgeneral Ergin Saygun'u ziyaret etmesini değerlendirdi.

Kemal Kılıçdaroğlu o ziyaret için ne dedi?
Kemal Kılıçdaroğlu o ziyaret için ne dedi?
GİRİŞ 11.02.2013 07:22 GÜNCELLEME 11.02.2013 08:54
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın emekli Orgeneral Ergin Saygun'u ameliyat sonrası ziyaretiyle ilgili olarak şunları söyledi:

"İnsani bir ziyaret. İnsani olarak baktığımızda bunun eleştirecek bir tablosu yok. Ama eğer olaya 'Ergenekon davası' penceresi tablosunda bakacak olursak bu gecikmiş bir ziyarettir. Haksızlıklar toplumun her kesiminde tepki uyandırdı. Bu ziyaret elbette toplumda bir rahatlama sağladı ama bu toplum Kuddusi Okkır olayını unutmadı."

YORUMLAR 14
  • yahya 11 yıl önce Şikayet Et
    bu ziyaret. sayın başbakanımız sanki bir yerlere mesaj gönderdi
    Cevapla
  • Mustafa YILMAZ 11 yıl önce Şikayet Et
    başbakan sadece insani bir görev icra etmiştir... Çünkü hükümetin başı olarak tüm türkiyenin başbakanı konumundadır..Suçlu çıktığında cezası neyse çekecektir:sadece tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edilmiştir..Askerlerin içinde emir komuta zinciri düşünüldüğünde emir verildiği için mecburen emre uymak zorunda kalıp suç işlememişlerde vardır,bunlar mahkeme sonunda çıkacaktır..her tutuklu kesin ceza almadan suçlu sayılmaz..Ancak benim eleştirdiğim,on-onbeş yıl tutuku kalıp suç bile isnat edilmeden hapishanelerde çürümeye bırakılmış,ve zaman aşımına uğrayıp serbest kalan HİZBULLAH üyesi dedikleri insanları tutuklayıp,aleleacele uyduruk belgelerle cezalarını kesip içeri tıkıldığında bu hukuksuzluğa,uzun tutukluluk süresine itiraz etmeyenleredir..Kendi adamları oldu mu nasıl dünyayı ayağa kaldırıyor bu ikiyüzlü şeytanlar..Onlar insan değilmiydi?.Çünkü iş başındaki hakimler,savcıların çoğu hala kominist ve atatürkçü,din düşmanı..
    Cevapla
  • Mehmet KILIC 11 yıl önce Şikayet Et
    ziyaret... Anlamı nedir acaba ergenekonculara karşı baltalar gömüldümü. Karşılıklı bir anlaşma mı var acaba yoksa sıradan bir geçmiş olsun ziyaretimi..?
    Cevapla
  • hakanasil 11 yıl önce Şikayet Et
    darebeeye eksik teşebbüs 18 yıl. Şimdi bu adam kime darbeye yeltenmiş akpartiye. 18 yılda yemişşş. hata yapmış felan filan. lakin tayyip beyin ziyaretini cidden anlamadım.
    Cevapla
  • Mustafa KAHRAMAN 11 yıl önce Şikayet Et
    ne diyorsun, . halkın diliyle konuş, ne dediğin anlaşılmıyor, Bu partiyi yüz nakli dahi kurtaramamış.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD’de polis, siyahi askeri 6 el ateş ederek öldürdü
Protestocu gençleri hedef aldı! Skandal sözler: Filistinlilerin işgal ettiği topraklar…