Bakanlıktan 'ttt' ile ilgili habere cevap

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığından, Bakan Lütfi Elvan'a atfen bazı gazete ve internet sitelerinde yer alan "www'den çıkar ttt'yi kurarız" şeklinde çıkan haberle ilgili açıklama yapıldı.

Bakanlıktan 'ttt' ile ilgili habere cevap
Bakanlıktan 'ttt' ile ilgili habere cevap
GİRİŞ 19.04.2014 21:00 GÜNCELLEME 19.04.2014 21:00
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, bugün bazı gazete ve internet sitelerinde, Bakan Elvan'ın ifadelerine dayandırılarak, "www'den çıkar ttt'yi kurarız" şeklindeki bir haber yer aldığı belirtildi. Söz konusu haberin gerçeği yansıtmadığı ifade edilen açıklamada, Bakan Elvan'ın haberde belirtildiği gibi bir beyanı olmadığı kaydedildi.

Bakan Elvan'ın, gazetecilerle yaptığı sohbet sırasında özetle sosyal medya etiğinin oluşturulması için uluslararası ortak konvansiyon oluşturulması gerekliliğini dile getirdiği belirtilen açıklamada, "Bakan Elvan, Almanya başta olmak üzere Avrupa Birliği'nin internet yönetimi için küresel ve çok paydaşlı bir yapı kurulmasına yönelik bir çalışması olduğunu hatırlatmış, 23-24 Nisan'da Brezilya'da düzenlenecek uluslararası toplantıda bu hususların tartışılacağını ve çok paydaşlı küresel bir yapının kurumsallaşması hususunda adımlar atılmasının beklendiğini ifade etmiştir" denildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 3
  • Ahmet Cengiz 10 yıl önce Şikayet Et
    kuzey koreden farkımız olsun. Nurettin Yılmaz sen ttt ye gir biz www olarak girelim internet uluslar arası bağlantı demek açılımı internationalnetwork bu uygulanırsa kuzey köreden farkımız kalmaz toptan kapatın daha mantıklı
    Cevapla
  • Nurettin Yılmaz 10 yıl önce Şikayet Et
    biz de sevinmiştik.... İnşallah ttt gerçek olur. Yabancıdan ne fayda var bize. Bizim bildiklerimiz de elimizden almadılarmı? Yerli malı yurdun malı herkes bunu kullanmalı.
    Cevapla
  • türk birligi 10 yıl önce Şikayet Et
    com.tr degil tr olmali. önce bir .com ve .net´den kurtulalim örnek www.google.com.tr olmamali www.google.tr olmali
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fitili ateşleyen Güney Afrika'dan bir İsrail adımı daha! Resmen harekete geçtiler
BM'nin tarihi Filistin kararı İsrail'i çıldırttı! Kürsüde antlaşmayı parçaladı