İstanbul'daki Kumrulular piknikte buluşuyor

Geleneksel olarak her yıl haziran ayında, İstanbul'daki Kumruluları bir araya getiren Kumrulular Pikniği yarın Göktürk bölgesinde yapılacak.

İstanbul'daki Kumrulular piknikte buluşuyor
İstanbul'daki Kumrulular piknikte buluşuyor
GİRİŞ 08.06.2013 18:23 GÜNCELLEME 08.06.2013 18:23

Kumrulular Derneği tarafından Kemerburgaz Göktürk bölgesinde yer alan Esenler Belediyesi'ne ait piknik alanında düzenlenecek pikniğe binlerce Kumrulu'nun gelmesi bekleniyor.

Birlik beraberlik ve yeni neslin birbirleriyle tanışmasına da vesile olan Kumrulular pikniğine geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi Ordu'nun diğer ilçelerinden hemşehrilerin de gelmesi bekleniyor.

Kumrulular Derneği Başkanı Faruk Hatipoğlu, İstanbul'daki tüm hemşehrilerinin pikniğe katılımını arzu ettiklerini ifade ederek, etkinliği İstanbul'daki Kumruluların dayanışması için çok önemsediklerini söyledi.

Kumruluların pikniğe başka şehirlerden olan komşularını ve yakınlarını da getirebileceklerini aktaran Hatipoğlu, pikniğin sorunsuz birlik beraberlik içinde geçmesi için tüm hazırlıkları tamamladıklarını da dile getirdi.

Gün boyu devam edecek piknikte çocuklar ve gençler için yapılacak birbirinden ilginç etkinliklerin yanı sıra Türk Halk Müziği sanatçıları Yılmaz Kasapoğlu ve Kadir Önal da Kumrululara neşeli bir pazar günü yaşatacak.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Brezilya'da felaket! Acı bilanço paylaşıldı! Türkiye'den açıklama geldi
İnsansız kara aracı BARKAN, yeni silahıyla sahada