Türk erkekleri dünya erkeklerine fark attı

Amerika'da yayınlanan ünlü moda ve magazin dergisinin araştırması Türk erkekleriyle ilgili ilginç bir gerçeği ortaya çıkardı.

Türk erkekleri dünya erkeklerine fark attı
Türk erkekleri dünya erkeklerine fark attı
GİRİŞ 02.09.2013 15:47 GÜNCELLEME 02.09.2013 17:19
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Amerika'da yayınlanan ünlü moda ve magazin dergisi Wapa, 'Social Indicators Research' araştırma şirketi ile yaptığı bir ankette, Türk erkeklerinin bakım konusunda rakiplerine büyük fark atmaya başladığını açıkladı.

18 SAAT AYNA KARŞISINDA

Türkiye'de yaşayan erkeklerin haftada 18.8 saatini kişisel bakımına ayırdıkları vurgulanırken en fazla özeni elbise seçimine verdikleri duyuruldu. 

Wapa dergisi, Türk erkeklerinin her geçen gün depilasyon, saç bakımı ve parfüm kullanma konularına da daha fazla zaman harcamaya başladığını belirtti. Türkler'in ardından ikinci sırayı Koreli erkeklerin aldığına dikkat çeken dergi, Doğu Asya'da yaşayan bu ülkenin erkeklerinin haftada bakımına ayırdıkları sürenin 8.8 saat olduğunu yazdı. Japon ve Brezilyalı erkeklerinin üçüncü ve dördüncü olduğu sıralamada çapkınlıkları ile ünlü İtalyan erkekleri ise haftada 7 saat ile ancak 5'inci sırayı alabildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 8
  • athen slayer 10 yıl önce Şikayet Et
    Hesaplayalım. Her gün traş olsan 15 dakikadan hafta da 1.5 saat eder. 2 günde 1 duş alsan yarım saat haftada eder 1.5 saat. Giyinip soyunmaları da sayarsan 2 saatte onu ekle etti 5 saat. Her gün 5 kere tuvalete gitsen yarım saatten de onu hesapla 8.5 saat. EEE geri kalan zamanda napıyor bunlar. Haftada 18.5 saatini kişisel bakıma ayıran erkeğin beyni zeytin kadar olur gelişmez.
    Cevapla
  • kazımm 10 yıl önce Şikayet Et
    vücut geliştirme spor değildir . osmanlı erkekleri vücut geliştirme yapmıyordu ayrıca.... Milletin bakım anlayışının ne olduğu ortada. herneyse, harbiden ne saçma bi konudur bu
    Cevapla
  • ayşe demir 10 yıl önce Şikayet Et
    bakım temizlik taranmak zaten sünnettir.. bunların en mükemmeli bizim dinimiz de zaten mevcuttur. Allahu tealanın hoşnutluğu için bize emanet edilen bedenimize zaten bakmamız, temizliğimize özen göstermemiz, sıhhatimizi korumamız gerekir. Allah teala verdiği nimetleri kullarının üzerinde görmek ister. memnuniyet verici bi haber, teşekkürler
    Cevapla
  • ramazan sarışınboğa 10 yıl önce Şikayet Et
    erkek dediğin.... bu saçma habere yorum yapmak zorunda mıydım?
    Cevapla
  • Tuşbalı 10 yıl önce Şikayet Et
    beng-i felah. söylediğinle yüzde yüz haklısın. söylecek başka söz yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD’de polis, siyahi askeri 6 el ateş ederek öldürdü
Blu Tv'nin sahibinden skandal sözler: İsrail katliamını böyle meşrulaştırdı!