
Aysal: Erkek gibi el sıkışmıştık ama...
Varlık Barışı Meclis'te kabul edildi
24 Saat Herşey Dahil Tatil Sadece 79 TL
Yeni nesil Xbox sonunda tanıtıldı
Galatasaray seçime gidiyor!
Giriş: 07 Aralık 2009 01:24 61,027 Okunma Güncelleme: 07 Aralık 2009 01:24 87 Yorum
Özlem Esmergül'ün haberi
Hollywood, '2012' filmiyle kıyamet senaryosunu ortaya koydu, şimdi sıra Türkler'de! 25 Aralık'ta vizyona girecek olan 'Dabbe 2', Kuran-ı Kerim'i referans alarak, İslam inancına göre kıyameti anlatacak.
Yönetmen Hasan Karacadağ, mütevazı bütçesine rağmen filmi için iddialı konuştu: "Korkuyu iliklerinizde hissedeceksiniz!"
Ürpertici inleme sesleri
'Duhan' adlı dumanın dünyayı sarmasını anlatan film ses efektleriyle iddialı. İnsan kulağının duyma sınırı altındaki ürpertici ve garip fısıltı ile inleme sesleri Low Frequency Recording (LFR) yöntemiyle çekilip, filme dahil edildi.
İki filmin farkı
* '2012'; 200 milyon $'a çekildi. 'Dabbe 2' ise 1.5 milyon $ tuttu.
* '2012'nin akıllarda kalan sahnesi Los Angeles'ın gökdelenlerinin yerle bir olmasıydı. 'Dabbe 2'nin en çarpıcı sahnesi ise Sultan Ahmet Camii'nin yanması olacak.
* Roland Emmerich'in filminde kıyamet tarihi olarak '21 Aralık 2012' gösteriliyor. Hasan Karacadağ'ın filminde ise "Kıyamet her an kopabilir!" deniliyor.
Sabah - HABER 7
ETİKETLER
aaaaaaaaaa 07 Aralık 2009 23:17
ama ben 2012 de cocuk yapmayi dusunuyordum ne yacacaz simdi Allah kahretsin.tuhhhhh
+ Bu Yorumu BeğenDUHAN- dabbe-2-kıyameti hatırlatmak 07 Aralık 2009 21:43
dabbe-2 filmi kıyametin ne zaman kopacağını falan anlatmıyor.kıyamet alametlerini nasıl ki kuran-ı kerim insanlara sürekli hatırlatıyor ise,resulullah kıyamet alametlerini,kıyamete yakın olacaklarını sürekli hadislerinde bizlere iletiyor ise,bu filmde sinema yoluyla insanlara islami açıdan kıyamet alametlerini hatırlatıyor.HEPS BU.
+ Bu Yorumu Beğen Yorumun Devamıyürütmeyi durdurur... 07 Aralık 2009 21:42
korkmayııııın.... chp anayasa mahkemesine başvurur... "2012 de kıyamaz kopamaz, biz iktidar olmadan kopmamalı" diye... işin özü kıyamet yakın tarihte kopmaz :))
+ Bu Yorumu Beğengelecegi ALLAHtan başkası bilemez 07 Aralık 2009 20:33 - Toplam 1 kişi beğendi.
bazı arkadaşlar 2120 de kopacak diyo kıyametin tarihini peygamberimizin bile bilmedigi halde siz nasıl biliyorsunuz.hemde ölümde bir kıyamettir
+ Bu Yorumu Beğenilahi yönetmen.. sen adamı öldürürsün :)) 07 Aralık 2009 18:54
Kıyameti bilmem ama ben koptum yaw.. bu nasıl bir yönetmenliktir.. bir de derler türk seyircisi korku filminden anlamıyor.. iyi de korku filmi yapılmadı ki şimdiye kadar.. korku diye başlayıp komedi ile sonuçlandırıyorlar.. anlamadım bu işi..
+ Bu Yorumu Beğen Yorumun Devamı
Ahmet Gökdemir'in İçimizden Bir Peygamber isimli eseri de böylesi bir açlığı yüreğinde hissedenlerin kitabı.
| İmsak | Güneş | Öğle | İkindi | Akşam | Yatsı |
| 03:43 | 05:33 | 13:07 | 17:03 | 20:28 | 22:09 |
Hasan Öztürk Erdoğan ilk partili cumhurbaşkanı olur mu?
Arif Altunbaş Sessiz devrim
Ekrem Kızıltaş Tunus, Mısır ve diğerleri; önceleri daha mı iyiydi?..
Mustafa Yürekli Necip Fazıl'dan Sezai Karakoç'a geçen sancak..
Prof. Dr. Ersan Şen Polis, Kaçan İnsanın Ardından Ateş Edebilir mi?
Meryem Aybike Sinan Ve Reks öldü!