Samsun Ensar Vakfı “Gençliği Yeniden İnşa Ediyor”

Ensar Vakfının ülkemiz genelinde yürüttüğü “Namaz ve Ahlak” konulu seminerlerin bir yenisi de Samsun’da düzenlendi.

Samsun Ensar Vakfı “Gençliği Yeniden İnşa Ediyor”
Samsun Ensar Vakfı “Gençliği Yeniden İnşa Ediyor”
GİRİŞ 14.01.2016 14:02 GÜNCELLEME 14.01.2016 14:04

 Samsun Ensar Vakfının organize ettiği Eğitimci-Yazar Zehra TÜRKMEN’in sunumunu yaptığı “Namaz ve Ahlak” konulu seminer Samsun Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezinde gerçekleştirildi. 

 Programa  Ensar Vakfı Samsun Şubesi Başkanı Mehmet GÜLTEKİN, Ensar Vakfı Samsun Şube Başkan Yardımcısı İrfan Yetik, Samsun Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Öztürk, Tevfik İleri İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Nihat ALBAYRAK ve birçok eğitimci ve öğrenci katıldı.

 Programın açılış konuşmasını yapan Ensar Vakfı Samsun Şube Başkan Yardımcısı İrfan Yetik Ensar Vakfı Samsun Şubesi çalışmalarından bahsettikten sonra Peygamber aşığı bir gençlik yetiştirmeyi hedeflediklerini söyleyerek  ahlakın temel taşının namaz olduğunu belirtti. Müslümanlığımızın kelime-i şehadetten sonra gelen en önemli vazifelerden birinin namaz olduğunu belirterek  konuklara Peygamber Efendimizin(sav) “Gözümün nuru namaz” hadisi şerifini hatırlattı. 

Eğitimci-Yazar Zehra TÜRKMEN’in “Namaz ve Ahlak” sunumuyla devam eden programa imam-hatip öğrencileri yoğun katılım sağladı. Seminerde Namazın ahlakımız üzerindeki etkileri anlatılırken program öncesi kısa film gösterimi ve slaytlardan öğrenciler memnun kaldı.

 

 

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Protestocu gençleri hedef aldı! Skandal sözler: Filistinlilerin işgal ettiği topraklar…
Blu Tv'nin sahibinden skandal sözler: İsrail katliamını böyle meşrulaştırdı!