İşte Türkiye'de son 4 ayda yaşananlar

Seçime artık sayılı saatler kaldı. Milli irade bir kez daha sandıkta en doğru kararı verecek...

GİRİŞ 29.03.2014 17:49 GÜNCELLEME 29.03.2014 17:49
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Ancak Türkiye, Cumhuriyet tarihinde görülmemiş bir seçim süreci yaşadı. İftira, tuzak ve kumpaslarla örülü süreçte, hükümete zarar vermek için her yol denendi. Gözü dönmüşlük kural tanımadı ve tüm bunların Türkiye'ye maliyeti hiç önemsenmedi. Ancak millet oyunu gördü ve kurulan tuzağa düşmedi. İşte son dört ayda yaşananlar..

YORUMLAR 4
  • ali dnz 10 yıl önce Şikayet Et
    gerçekler ortaya çıkıyor.. gerçekler bir bir ortaya çıkacak bir heyecan var içimde bir coşku var 31 mart sabahı daha aydınlık bir gün olacak inşallah türkiyemiz için.
    Cevapla
  • Nermin İnce 10 yıl önce Şikayet Et
    .... ellerinden geleni yaptılar yine olmadı, millet ak parti diyor da başka bir şey demiyor.
    Cevapla
  • Saral Saral 10 yıl önce Şikayet Et
    Alim olduğu iddia edilen Ey Fethullah Gülen! Aşağıdaki sözleri oku ve ibret al.... Yahya b. Muaz (r.aleyh) dünya nimetlerine düşkün bir fıkıh âlimi görmüş, ona demiş ki: Ey ilim sahibi kişi! Köşklerin Kayser (Bizans imparatorlarının) köşküne, evlerin Kisra (İran Hükümdarlarının) evine, oturduğun muhit Karun yerlerine, kapılarınız Talut kapısına, elbiseleriniz Calut elbisesine, gidişatınız şeytanın gidişatına, yok oluşunuz inkârcıların helakine, hâkimiyetiniz Firavun 'un hâkimiyetine, hâkimleriniz, aceleci karar veren rüşvetçilere ve ölümünüz cahiliyet ölümüne benziyor. Muhammedilik nerede kaldı. (Münebbihat / Hacer el- Alaskânî, Onlu bölüm, 8. Nasihat)
    Cevapla
  • Temiz Bey 10 yıl önce Şikayet Et
    Millet kararı başından verdi AKP !. varmı başka alternatıf ?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Dünyada ilk 10'a girdiler! En güçlü ordu sıralamasında Türkiye sıralama atladı...
The Economist yazdı: Dolar hakim olsa da çöküş yakın