Kanal 7'de gün boyu hareket var

Ebru Yaşar’la Her Gün’de bugün ünlü türkücü Selahattin Alpay’la türkü şöleni izleyicileri bekliyor.

Kanal 7'de gün boyu hareket var
Kanal 7'de gün boyu hareket var
GİRİŞ 13.10.2014 09:30 GÜNCELLEME 15.10.2014 12:44

Ebru Yaşar’la Her Gün’de ünlü türkücü Selahattin Alpay’la türkü şöleni gerçekleştirilecek.İzleyenlerin yüreğine dokunan Elif’te izleyiciyi ekran başına kilitleyecek. Arzu tarafından uçurumdan aşağı atılan Elif, herkesin yüreğini ağzına getirecek. Akşam kuşağında ise Sahte Kabadayı ile kahkaha tufanına kapılırken, Battal Gazi’nin Oğlu ile Battal Gazi destanının içine dalacaksınız.

Ebru Yaşar’la Her Gün-14:40

Ebru Yaşar’ın izleyicileriyle buluştuğu Ebru Yaşar’la Her Gün, bugün şarkılı, türkülü ve bol keyifli bir programla ekrana geliyor. Programın bugünkü konuğu Türk Halk Müziğinin güçlü sesi Selahattin Alpay ve eşi olacak. Alpay, sımsıcak sohbetler ve halk müziğinden seçkin eserlerle izleyicilerin gönüllerini ısıtacak. Programda ayrıca Orman Mühendisi Aytül Temiz, sonbaharda bahçe bakımıyla ilgili bilgiler verecek.

Elif – 18:50

Kenan, Ayşe ve Elif’i, çiftliğe geri götürmek için uğraşırken burada kendisini bekleyen sürprizden habersizdir. Herkesin kaderini değiştirecek olan Melih ise Emiroğlu ailesinin düzenlediği piknikte, aileye dâhil olma çabaları içerisine girer. Arzu, Elif’e karşı taktik değiştirir. Peki, Arzu'nun bu iyilik hallerinin altında yatan gerçek neden nedir? Arzu, Elif’in varlığını tehdit edecek bir oyun oynar. Arzu’nun tuzağına düşen Elif, tehlikeli bir yola girer. Peki, Elif kurtulabilecek mi?

Türk Filmi ‘Sahte Kabadayı’ – 20:00

Mafya babasının oğlu olan Kemal, babasından habersiz tren garlarında pişmaniye satmaktadır. Saf ve gözü fazla açık olmayan Kemal aynı zamanda önüne gelen herkese kafa tutmaktadır. Babasının bir iş görüşmesi sırasında Muhtar isimli adamı tarafından öldürülmesi üzerine babanın mirası bölünür. Babanın sağ kolu olan Avukat babanın oğlu Kemal’e ulaşarak durumu anlatır. Avukat sayesinde babasının mirasını geri almak için İstanbul’un en namlı kabadayılarının mekanını tek tek ziyaret eder ve babanın oğlu Kemal niye nam salmaya başlar. Muhtar'ın babasının öldürdüğünden habersiz yanında gezdirir. Muhtar her seferinde onu tuzağa düşürmek için planlar kurmaya başlar ama babanın oğlu kemal saflığı şapşallığı yüzünden her zaman planlarından kurtulmayı başarır ve olaylar gelişir.

Türk Filmi ‘Battal Gazi’nin Oğlu’-21:50

Türk tarihinin yenilmez cengaveri Battal Gazi ve oğlundan müthiş bir kahramanlık destanı... Bizans`ın korkulu rüyası Battal Gazi Malatya kapılarında giriştiği bir cenk sonucunda  zalim Antuan`ın ordularına  yenik düşer ve yeni doğan oğluna surlara sapladığı kılıcını bırakarak şehit olur. Bizans orduları komutanı Antuan intikam ateşiyle büyüyen Battal`ın oğlunun bir gün kendisini öldüreceğini kahinden öğrenir. Bunun üzerine beylikteki tüm erkek çocukları öldürtür. Ancak Battal`ın oğlunun bir nehir kıyısında kendi oğluyla karıştığından habersizdir. 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Beşiktaş'a Ernest Muci piyangosu! İngiliz devi dudak uçuklatan rakamla geliyor
Protestocu gençleri hedef aldı! Skandal sözler: Filistinlilerin işgal ettiği topraklar…