Ebru Yaşar'dan 'Elif' ziyareti

Kanal 7’de hafta içi her gün izleyiciyle buluşan Ebru Yaşar, Kanal 7’nin sevilen dizisi Elif’in setindeydi.

Ebru Yaşar'dan 'Elif' ziyareti
Ebru Yaşar'dan 'Elif' ziyareti
GİRİŞ 25.11.2014 13:01 GÜNCELLEME 25.11.2014 13:01

Kanal 7’nin sevilen yapımlarından Ebru Yaşar’la Her Gün’ün ekibi Elif dizisinin setine konuk oldu.  

Sevilen sanatçı Ebru Yaşar, Elif dizisinin oyuncularıyla keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Dizinin başrol oyuncusu Isabella Damla Güvenilir (Elif) ve Elif’in üvey kardeşi Tuğçe’yi canlandıran Zeynep Öğren ile röportaj yapan Yaşar, minik oyuncularla eğlenceli anlar yaşadı.

Dizinin dışında normal hayatta iyi birer arkadaş olduklarını söyleyen Isabella Damla ve Zeynep; set aralarında evden getirdikleri oyuncaklarla vakit geçirdiklerini söylediler. Dizide düşman olan Elif ve Tuğçe karakterlerinin kamera arkasındaki oyunları ise görülmeye değerdi. Dizide rol gereği kavga eden ikili kamera arkasında birlikte şarkı söyledi.

Elif, Annesine Kavuşacak Mı?

Yaşar, herkesin aklından geçen ‘‘Elif, annesine ne zaman kavuşacak?’’  sorusunu dizi oyuncularına sordu. Oyuncular ise sorunun cevabını bilmediklerini ve izleyiciler gibi merakla ve heyecanla beklediklerini söylediler. 

‘‘Set Çok Yoğun Geçiyor’’

Elif dizisinin oyuncuları ve set ekibiyle yapılan sohbette çekimler sırasında yaşanılan zorluklara da değinildi. Dizinin yönetmenlerinden Fulya Yavuzoğlu dizi hakkında; ‘‘her gün yayınlandığı için yoğun bir tempomuz var.  Ama genel olarak eğlenceli ve güzel geçiyor. Yorgunluktan, bağırmaktan, üşümekten sesim kısıldı. Duyguları yüksek sahnelerimiz çok fazla var. İki tane küçük çocuğumuz var. 6 yaşındaki çocuğa ciddi bir şey yaptırıyoruz, ama onlar da işi öğrendiler’’ dedi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar yeni gelişmeyi duyurdu: Gökte Akıncı, denize Albatros!
İsrail kendi askerlerini öldürüyor! Filo komutanından dikkat çeken sözler